Local

Granollers - Barça: El derbi és blaugrana! (23-40)

Els culers s'han endut una victòria incontestable a la pista vallesana amb un estel·lar Nielsen sota pals i amb uns inspirats Richardson i Frade

Només ha brillat el color blaugrana. El derbi ha marxat cap a Barcelona gràcies a l'inqüestionable Granollers 23 - FC Barcelona 40. Emil Nielsen no s'ha cansat d'aturar i ha dinamitat els avantatges barcelonistes, que han acrescut a mesura que ha avançat el matx. Luis Frade i Melvyn Richardson han estat els canells més calents dels culers. D'aquesta manera, els de Carlos Ortega han sumat el cinquè triomf de Lliga. 

Un inici fulgurant

Dika Mem s'ha encarregat d'apagar la intensitat inicial i la sonoritat del Palau d'Esports de Granollers. El 10 barcelonista s'ha apuntat les primeres dianes. Unes festivitats que els vallesans han maldat per celebrar per l'efectivitat i la grandesa d'un inspirat Nielsen. D'aquesta manera, els de Carlos Ortega han començat pintant els parcials. I ho han fet de manera incontestable. Perquè els locals han fet mans i mànigues per retallar diferències. L'1-6 d'arrancada n'ha estat bona prova, on Luis Frade també ha dit la seva. 

Continua el show-time de Nielsen

Era evident que els blanc-i-blaus reaccionarien. Després d'un temps mort, han esquerdat la muralla culer. A l'altre costat, Roberto Rodríguez ha augmentat els seus percentatges aturadors per eixugar la diferència barcelonista a tres dianes (5-8). Un avantatge curt que no ha agradat al 12 barcelonista, que ha tornat a aturar i a aturar. En conseqüència, el FC Barcelona s'ha enlairat de cop i ha dibuixat un +8. Richardson ha estat un dels altres noms propis en la faceta golejadora i que ha deixat, de nou, sense resposta als locals. Apagats i testimonis d'un +9, que encara ha pujat a +10 gràcies a Wanne i, per descomptat, a un incommensurable Emil Nielsen. 9-19 al descans.  

S'actualitzen les distàncies blaugranes

A la represa, tot ha continuat igual. Intervencions de Nielsen i gols barcelonistes per veure una nova màxima renda: +13. Una distància que els d'Antonio Rama han intentat acurçar amb atacs de set homes. Un argument insuficient per posar la igualtat en aquesta jornada 10. Perquè el Barça ha aprofitat els contraatacs per continuar sostenint el perill i l'encert ofensiu. El resultat s'ha eixamplat encara més fins al +14, +15, +16 i fins el +17

D'aquesta manera, la victòria barcelonista ha estat qüestió de temps. I ha arribat amb la conclusió: un indiscutible 23-40. És el cinquè triomf dels de Carlos Ortega a l'Asobal. 

FITXA DEL PARTIT 

Granollers, 23
Barça, 40

Granollers: Roberto Rodríguez (-), Joan Amigó (1), Pere Arnau (1), Antonio García (3), Torriani (2), Oriol Rey (-) i Sergi Franco (2) -set inicial- Pol Amores (-), Bruno Reguart (1), Iván Montoya (4), Pablo Urdangarín (2), Andrei Buzle (3), Pablo Guijarro (1), Ferran Castillo (1), Víctor Romero (2) i Gerard Domingo (-)
Barça: Nielsen (-), Aleix (-), Dika Mem (5), Richardson (8), Frade (8), Carlsbogard (1) i Wanne (3) -set inicial- Thiagus Petrus (-), Jaime Gallego (3), Pol Valera (-), Langaro (3), Ariño (2), N'Guessan (1), Blaz Janc (3) i Cikusa (3)

Parcials: 1-3; 4-7; 5-10; 6-12; 8-16; 9-19 // 11-22; 13-25; 16-30; 19-34; 21-37; 23-40

Àrbitres: Aritz Zaragueta i Raúl Oyarzun

Més notícies aquí