Local

FC Porto - Juvenil A: Exigent i atractiu duel europeu

[16:00 hores CET, Movistar + Liga de Campeones] El conjunt blaugrana ha viatjat a terres portugueses amb l’objectiu de sumar una victòria de prestigi per seguir liderant el grup H de la UEFA Youth League

El Juvenil A del FC Barcelona s’enfronta aquest dimecres al FC Porto en el duel corresponent a la jornada 2 de la fase de grups de la UEFA Youth League. El conjunt blaugrana s’ha desplaçat aquest dimarts cap a terres portugueses en la mateixa expedició del primer equip, com és habitual en aquesta fase de la competició al disputar la competició europea davant els mateixos equips que la Lliga de Campions. 

L’equip que dirigeix Òscar López arriba al partit amb la màxima confiança després d’haver aconseguit un ple de victòries en les cinc primers jornades de Lliga a la Divisió d’Honor, i d’haver guanyat el Royal Antwerp en la primera jornada de la Youth League al Johan Cruyff (2-1). 

Declaracions prèvies 

Això sí, l’equip afronta el partit amb la màxima concentració i prudència sabent de la qualitat del Porto, club que destaca per la seva bona tasca al futbol formatiu. “Haurem de tenir el control de la pilota davant un equip que també vol tenir-ne el domini, imposar la nostra filosofia i dominar les àrees", ha destacat el tècnic Òscar López als mitjans del Club en la prèvia del duel.

En aquest sentit, Marc Guiu, ha explicat que el Porto és un equip molt físic i per tant, “l’equip haurà de jugar fàcil, tenir la pilota i no centrar-se només en els duels físics”. 

L’equip que ha arribat al migdia a l’hotel de concentració s’ha exercitat a la tarda a l’escenari del partit, l’Estadi Jorge Sampaio, un estadi que homenatja a qui va ser president de Portugal entre el 1996 i el 2006. 

El Porto, per la seva banda, arriba al partit després d’haver guanyat també el primer partit de la fase de grups, a domicili, davant el Shakthar Doneskt (1-4). 

Convocatòria de 20 jugadors

Per aquest partit, el tècnic Òscar López ha convocat a 20 jugadors que s’han desplaçat a Porto per afrontar aquest partit: Yaakobishvili, Aarón Alonso, Andrés Cuenca, Olmedo, Albert Navarro, Álvaro Cortés, Eman Kospo, Cubarsí, Pau Prim, Cristo, Guille, Darvich, Juan Hernández, Bernal, Quim Junyent, Nil Calderó, Dani Rodríguez, Marc Guiu i Ángel Alarcón

A les 16:00 hores (15 hora local*) rodarà la pilota a l’Estadi Jorge Sampaio. L’escenari i la competició parlen per si soles. Que comenci l’espectacle!

Més notícies aquí