Local

Tornada oficial a l’Estadi Johan Cruyff amb homenatge als 400 partits d’Alexia

El Barça Femení jugarà el seu primer partit oficial de la temporada contra el València, en la recuperació de la Jornada 1 de la Lliga F

Aquest dijous 5 d’octubre tornen les vetllades màgiques de futbol a l’Estadi Johan Cruyff. A les 20.00 h les jugadores de Jonatan Giráldez s’enfrontaran al València, reprenent la Jornada 1 de la Lliga F després de la suspensió d’aquest mateix partit a causa de la vaga per part de les futbolistes. Es tractarà del primer partit oficial de la temporada a casa, on socis, sòcies i resta d’afició tornaran a gaudir de l’espectacle futbolístic de l’equip.

Durant la tarda, amenitzada amb DJ i speaker i prèviament a l’inici del joc, hi haurà regals per a l’afició, com braçalets de capitana, gorres i fins i tot una samarreta signada per una jugadora. A més a més, coincidint amb el partit número 402, el Club homenatjarà Alexia Putellas, l’actual millor jugadora del món, per haver arribat als 400 partits oficials amb el Barça. L’aniversari va ser el dissabte 16 de setembre en el partit disputat al camp del Madrid CFF, on es va convertir en la segona jugadora de la història a disputar 400 partits vestida de blaugrana.

La de Mollet del Vallès ha assolit aquesta xifra i ja mira cap als 517 partits que va disputar Melanie Serrano entre el 2004 i el 2022. Capitana, líder del migcamp i referent de les noves generacions; doble Pilota d’Or i The Best (2021, 2022) i millor jugadora d’Europa (2021, 2022), entre d’altres; Alexia continua fent història amb el Club de la seva vida i ho celebrarà aclamada pel seu equip, el Club i l’afició.

Més notícies aquí