Local

El Barça d’hockey herba femení es disputa el liderat contra el Pozuelo

El conjunt blaugrana lidera la taula amb els mateixos punts que el rival d’aquest dissabte al Pau Negre

El Barça d’hockey herba femení manté la condició d’equip invicte després d’empatar davant el Xaloc (1-1) el cap de setmana anterior, en el primer partit a casa. Aquest dissabte (17.00 hores), el conjunt blaugrana torna a jugar al camp Pau Negre de Montjuïc amb la voluntat de defensar la condició d’invicte i també el liderat que comparteix amb el Pozuelo. Ambdós equips sumat vuit punts després de dues victòries i dos empats, respectivament.

En el darrer partit davant el Xaloc, les blaugranes van avançar-se amb el gol de Macarena als cinc minuts del segon quart, però el conjunt rival va empatar en el tercer quart.

El masculí buscarà la victòria a les Canàries

De la seva banda, el primer equip d’hockey herba masculí afronta el desplaçament més llarg, visitant el Taburiente canari. En el darrer enfrontament, el conjunt blaugrana va caure davant el Terrassa (1-5). L’equip barcelonista va posar-se per davant en el marcador gràcies a una rematada dins l’àres de Thibault Meire després d’un contracop liderat per la banda dreta liderat per Guillem Miserachs. A la represa, els visitants van mostrar-se superiors i van capgirar el marcador.