Local

Barça - Logroño La Rioja: Dos punts més al sarró (38-29)

Els blaugranes s'ha sobreposat al conjunt de la Rioja gràcies a una segona part golejadora i a una gran actuació de Gonzalo Perez de Vargas

Un Barça de menys a més s'ha acabat imposant al Logroño La Rioja (38-29) en un partit molt igualat a la primera part i que la segona s'ha acabat decantant cap al cantó blaugrana gràcies a l'ofensiva culer i gràcies a una actuació sublim del porter Gonzalo Perez de Vargas.

El de Toledo ha fet 16 aturades que han servit per frenar l'ofensiva del conjunt de La Rioja, molt encertada a la primera part. A més, Dika Mem ha posat la cirereta a l'actuació blaugrana amb 10 gols, convertint-se en el màxim anotador.

Dominant per la mínima

El duel al Palau Blaugrana ha començat amb un ritme ofensiu alt. Tant el Barça com el Logroño han presentat un pla de partit que passava per l'electricitat atacant i això ha deixat la defensa en un segon pla.

Conseqüència d'això s'ha viscut una primera part de molts gols, sobretot en l'inici de color blaugrana. I és que Pérez de Vargas s'ha encarregat personalment de no fer pujar el comptador rival fent 4 aturades en menys de 6 minuts i aconseguir l'avantatge culer en el marcador (7-3).

De mica en mica, tot i que Gonzalo anava aturant els llançaments, la manca d'efectivitat en defensa ha passat factura i el conjunt logronyès ha empatat el marcador al minut 18 (14-14). En el moment oportú ha aparegut Aitor Ariño que amb dos gols ha tornat a posar el conjunt de Carlos Ortega per davant en el lluminós (16-14).

Malgrat la igualtat en el resultat, el Barça ha dominat el joc en la pista, en tot moment ha anat per davant en el marcador i gràcies a l'empenta en els minuts finals ha arribat al descans amb tres gols de distància (22-19)

Inici energètic per trencar el partit

El Barça ha trencat el partit a la segona part. Dika Mem ha agafat les rendes del club català i amb 4 gols en 5 minuts ha posat terra pel mig per obrir escletxa en el marcador i conduir als homes de Carlos Ortega cap a la victòria (27-21, min. 35).

Amb aquesta represa, el partit ha quedat vist per sentència. La diferència s'ha anat incrementant. El Barça cada vegada feia més sang i el Logroño que havia aguantat molt bé a la primera meitat s'ha anat fent petit (34-26, min. 52). A banda dels gols blaugranes, Gonzalo Perez de Vargas ha continuat amb el seu espectacle particular.

Finalment, la distància s'ha enxamplat finsl als 10 gols, però un darrer gol de Josip Zaja a l'últim instant ha rebaixat l'aventatge fins als 9 (38-29).

Barça, 38
Logroño, 29

Barça: Pérez de Vargas, Janc, D. Mem, Cikusa, Langaro, J. Rodríguez, Ariño - set inicial - Pol Valera, Carlsbogard, Gallego, Wanne, N'Guessan, Gómez, Richardson.

Logroño: Aly, Soler, Preciado, Ponciano, Zaja, Uríos, Ortiz - set incial - El Korchi, Tua, Javier García, Cadarso, Palomino, E. Cadarso.

Parcials: 5-2, 9-6, 12-10, 15-14, 17-16, 22-19 // 24-21, 27-21, 28-24, 31-25, 34-26, 38-29

Àrbitres: Luís Ignacio Colmenero Guillén i Víctor Rollán Martín