Local

Voltregà - Barça: Remuntada de coratge (4-5)

El Barça aixeca un 3-0 en contra i acaba sumant la primera victòria de la temporada a domicili

El Barça ha sumat el primer triomf com a visitant de la temporada i ja encadena dues victòries en dues jornades de l'OK Lliga. Per a fer-ho, ha hagut de remuntar un 3-0 inicial a Voltregà, però ha pogut capgirar el marcador en una gran segona meitat (4-5).

El Barça, a contracorrent des de l'inici

Els primers minuts s'han desenvolupat sota el domini culer del joc, amb un rival esperant al seu camp i buscant les recuperacions que els permetessin sortir amb velocitat al contracop. I, precisament quan el Barça havia gaudit d'una ocasió molt clara de Panadero, ha arribat el gol del Voltregà.

No et perdis els propers partits d'Hoquei Patins al Palau
Viu el Barça d'Hoquei Patins en directe.
Compra Entrades

Eric Vargas ha rebut una bola dins l'àrea i, després de regirar-se bé, ha superat Carles Grau (1-0, min. 12). Sense temps per a assimilar el primer cop ha arribat el segon quan Álex Rodríguez, amb un xut potent, però una mica escorat, ha sorprès el porter blaugrana pel primer pal (2-0, min. 13).

Marc Grau retalla distàncies abans del descans

Als d'Edu Castro se'ls ha transformat el partit en un maldecap inesperat, tot i la dimensió d'un Voltregà que en la Copa Continental ja va demostrar el seu nivell. Els blaugrana han gaudit d'una opció molt clara per a marcar el primer, però, al contrari, ha caigut el tercer local.

Gerard Teixidó ha vist porteria aprofitant una bola morta que, tot i les protestes culers, ha pujat al marcador (3-0, min. 18). I hauria pogut ser pitjor si Carles Grau no hagués aparegut per evitar el quart en la jugada posterior. En canvi, per fi, el Barça ha obert el seu compte particular amb un xut llunyà de Marc Grau (3-1, min.19) per aplacar una mica els ànims locals.

Imatge immillorable a la segona part

I, de fet, el Barça ha marcat el 3-2 abans del descans, amb Joao Rodrigues aprofitant una gran maniobra de Pau Bargalló des de darrere de porteria però, de forma incomprensible, els àrbitres l'han anul·lat al·legant que havien xiulat falta prèvia sobre el mateix Bargalló. Amb aquesta incredulitat, i un pal culer s'ha arribat al descans, amb 3-1 en contra.

Però el Barça ha tornat del vestidor decidit a obrar la remuntada. Ocasions constants en els primers minuts fins que Pau Bargalló s'ha inventat un golàs (3-2, min. 32) i, després, n'ha regalat un altre per a què Marc Grau, atentíssim al segon pal, empatés el partit (3-3, min. 34).

El doblet de Joao culmina una gran remuntada

Amb l'empat al marcador, els blaugrana han seguit trepitjant l'accelerador per a culminar la remuntada, i així ha estat, amb el segell de Joao Rodrigues. En primer lloc, amb un gol de penal (3-4, min. 42) i, un minut més tard, amb una rematada des de fora de l'àrea (3-5, min. 43).

El partit podia semblar sentenciat, però el Voltregà no havia dit l'última paraula. Álex Rodríguez ha reduït diferències amb un gol de penal (4-5, min. 45), però els culers han estat capaços de resistir els intents finals dels locals buscant l'empat i s'han acabat adjudicant un triomf de molt orgull després d'un context molt complicat.

Fitxa del partit

Voltregà: 4
Barça: 5

Voltregà: Miuqel Estrada, Eric Vargas, Jordi Burgaya, Aleix Molas i Gerard Teixidó - cinc inicial - Lluc Sitjà, Dídac Alonso, Humbert Serra, Alex Rodríguez i Uri Codony.

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Xavi Barroso, Pau Bargalló i Joao Rodrigues - cinc inicial - Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Joan Ruano i Adrián Galán.

Gols: 1-0, Eric Vargas (min. 12); 2-0, Álex Rodríguez (min. 13); 3-0, Gerard Teixidó (min. 18); 3-1, Marc Grau (min. 19); 3-2, Pau Bargalló (32); 3-3, Marc Grau (min. 34); 3-4, Joao Rodrigues (min. 42); 3-5, Joao Rodrigues (min. 43); 4-5, Álex Rodríguez (min. 45).

Àrbitres: Josep Antoni Ribó i Jordi Reverter.