Local

Reial Societat B - Barça Atlètic: Massa càstig a Zubieta (1-0)

El Barça Atlètic cau per la mínima contra el filial donostiarra en un partit amb poques ocasions per totes dues bandes

El Barça Atlètic no ha pogut sumar en la visita a la ciutat esportiva de Zubieta de la Reial Societat (1-0) en un duel de filials que s'ha decidit en un córner en l'última jugada de la primera part i, els culers, tot i la insistència, s'han quedat sense premi.

Primeres ocasions dels blaugrana

El filial blaugrana es plantava a Zubieta amb la idea de tornar a sumar a domicili, després d'estrenar-se en el darrer desplaçament a Tarazona, que va trencar la ratxa de dues derrotes com a visitants, i ha començat el partit avisat del seu potencial ofensiu amb un xut de Diego Percan que el porter realista ha pogut enviar a córner.

Després, han seguit arribant les ocasions, però ni un potent xut de falta de Mikayil Faye ni un xut de Goujon que el porter ha refusat han pogut obrir la llauna. El filial donostiarra, que no havia arribat als dominis de Marc Vidal fins a mitjans del primer temps ha trobat un premi immerescut abans del descans.

Cop dur abans del descans

Jon Martín ha rematat un córner que ha botat a l'àrea petita i la defensa blaugrana no ha pogut desviar per evitar anar per sota al marcador a la mitja part (1-0, min. 45+3). Rafa Márquez ha donat entrada a Noah Darvich al descans, buscant més alternatives a la sala de màquines.

El Barça ha insistit buscant el gol de l'empat, i no l'ha trobat per poc Jaume Cuéllar, amb una jugada individual i un xut lleugerament massa creuat i també amb alguna falta o alguna pilota que ha merodejat la zona de perill però que no ha acabat entre els tres pals.

Sense premi

En els minuts finals, arriscant i desprotegint-se més, el filial culer ha buscat una diana que no ha acabat per arribar. Ara, el Barça Atlètic haurà de sobreposar-se al cop de la derrota i, per a fer-ho, disputarà les dues pròximes jornades contra dos equips (Teruel i Sestao River) que ara mateix ocupen posicions de descens.

Fitxa del partit

Reial Societat B: 1
Barça Atlètic: 0

Reial Societat B: Ayesa; Aramburu (Ruperez 72'), Martín, Cantero, Zoilo (Agote 72'); Marín, Goti, Gorrotxategi (Peru 11'), Mikel Rodríguez (Beitia 58'); Azkune i Fiabema (Dadie 72').

Barça Atlètic: Marc Vidal; Héctor Fort (Trilli 75'), Cubarsí, Faye, Gerard Martín; Casadó, Bernal (Dani Rodríguez 68'), Moha; Goujon (Darvich 46'), Cuéllar (Pau Prim 88')i Percan.

Gols: 1-0, Jon Martín (min. 45+3).

Àrbitre: Francisco García Riesgo. Ha amonestat els locals Aramburu, Marín, Mikel Rodríguez, Gorrotxategi, Cantero, Goti i Agote, i també Bernal i Cubarsí, del Barça Atlètic.