Local

Deu dies per a l’Assemblea General Ordinària de Socis i Sòcies

El 21 d’octubre tindrà lloc la quarta assemblea telemàtica en la història del Club

Falten deu dies perquè tingui lloc l’Assemblea General Ordinària de Socis i Sòcies del FC Barcelona. A les 9.30 hores està fixada la primera convocatòria i a les 10 en punt, la segona. Serà la quarta vegada que l’Assemblea es reuneix de manera telemàtica, després de les que van tenir lloc el 3 d’abril, el 16 de juny i el 9 d’octubre del 2022.

L'Assemblea del FC Barcelona és l’òrgan suprem de govern del Club i està formada per una representació escollida per sorteig del 2,5% dels socis i sòcies (compromissaris), pels Senadors i Senadores (els socis amb el número de carnet entre l’1 i el 1.000), els membres de la Junta Directiva, els membres de les comissions estatutàries, els expresidents del Club i els presidents de les federacions territorials de penyes que siguin socis i sòcies amb més de cinc anys d'antiguitat.

La Mesa de l’Assemblea del pròxim 21 d’octubre es constituirà a l’Auditori 1899 i les 4.451 persones compromissàries convocades a aquesta assemblea que vulguin acreditar-se, fer preguntes i emetre el seu vot hauran d’emplenar el següent formulari de participació:

Aquestes persones acreditades podran preguntar per videoconferència, accedint a la sala virtual, o bé de manera escrita, al microsite que s’obrirà en aquest lloc web el pròxim 18 d’octubre, a les 9 hores, i es tancarà el 19 d’octubre, a les 19 hores. Per votar, ho faran des de la sala virtual.

Els socis i sòcies compromissaris són els mateixos que en les assemblees de juny i octubre de l’any passat, ja que van ser triats per dues temporades en el sorteig que va tenir lloc el 3 de juny del 2022.

Trobareu aquí tota la informació sobre l’Assemblea Ordinària de Socis i Sòcies del pròxim 21 d’octubre:

 

Més notícies aquí