Local

El Barça - Reial Madrid es jugarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

L’equip de Jonatan Giráldez s’estrenarà a Montjuïc després que s’hagin esgotat les entrades per aquest partit, inicialment previst a l’Estadi Johan Cruyff

El Barça Femení s’estrenarà el proper diumenge 19 de novembre a les 12 hores a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, en la que serà la 9a Jornada de Lliga F, ni més ni menys que contra el Reial Madrid Femení. Un partit que inicialment estava previst a l’Estadi Johan Cruyff i per al qual s’han exhaurit les entrades a més d’un mes vista. Així doncs, l’actual llar blaugrana fins al novembre del 2024 acollirà el duel, en un terreny de joc que ja ha rebut l’equip de Giráldez recentment amb motiu de l’homenatge per la participació i conquesta, per gran part de la plantilla, de l’últim Mundial.

Vine al Clàssic femení a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
El 19 de novembre, a les 12.00h del migdia, gaudeix de les campiones d'Europa en la seva estrena a Montjuïc en un duel de màxima rivalitat
COMPRA LES ENTRADES

No és la primera vegada que un Barça - Reial Madrid es juga al mateix estadi del primer equip masculí, ja que el 30 de març de 2022, en la tornada de quarts de final de la Champions contra el Reial Madrid, l’equip de Giráldez ja va jugar a l’Spotify Camp Nou. Aquella va ser una fita històrica en batre el rècord d’assistència d’un partit de futbol femení fins aquell moment, amb un total de 91.553 persones a l’Estadi, que van presenciar una victòria blaugrana per 5-2 que va certificar el pas de l’equip a les semifinals de la competició.

Després de nombrosos partits batent rècords d’assistència a l’Spotify Camp Nou i d’haver-se fet amb el títol de campiones de la UEFA Women’s Champions League, les de Giráldez jugaran de nou en l’Estadi que acull temporalment, fins al novembre del 2024, els partits del primer equip masculí. Una nova oportunitat perquè socis, sòcies, aficionats i aficionades acudeixin a l’Estadi Olímpic Lluis Companys, en aquesta ocasió per animar el Femení.

Adquisició d’entrades i reubicació

Les entrades estan disponibles per al públic general amb uns preus d’entre 19 € i 56 €, amb un descompte del 30% per a socis i sòcies. Cada soci/sòcia disposarà d’una entrada amb nominalitat.

Actualment s’han exhaurit les entrades per a aquest partit, inicialment ubicat a l’Estadi Johan Cruyff. El Club ofereix, per a aquelles persones que hagin adquirit aquestes entrades, una redistribució de la localitat garantint les condicions el més equivalents possible en el canvi, amb una ubicació entre tribuna, lateral i còrner. En cas de no poder assistir a l’Estadi Olímpic Lluís Companys hi ha l’opció de sol·licitar la devolució de l’import de l’entrada adquirida. 

El Barça Femení, un projecte de rècord

El Barça Femení és avui dia una sensació mundial després del gran progrés al terreny de joc dels darrers anys, guanyant la Lliga de Campions femenina dues vegades i dominant completament la Lliga F.

No et perdis els propers partits del Barça femení!
Viu el Barça de Futbol Femení en directe.
Compra entrades

L'equip ha jugat 6 vegades un partit de la Lliga de Campions a l’Spotify Camp Nou establint rècords de futbol femení, com el de l'abril del 2022 amb 91.648 espectadors. I amb un total de més de 382.800 persones assistents a l'Estadi al llarg dels sis partits. El suport de l’afició s’ha fet palès en assistència, batent rècords de facturació de taquillatge al futbol femení amb 2,7 milions d’euros en la temporada 2022/23. No només això, l’equip femení ha generat 7,8 milions d’euros, que han fet augmentar el 95% els ingressos de la secció en relació amb la temporada 2021/22. Finalment, l’e-commerce del Club ha crescut un 47% amb especial creixement en la roba de dona, on les vendes han crescut un 275%.

Més notícies aquí