Local

L'1x1 dels cedits del Barça

Repassa com li estan anant les coses a Eric Garcia, Ansu Fati, Julian Araujo, Dest, Pablo Torre i Lenglet en els seus respectius destins

Ja fa uns mesos que el mercat de fitxatges va abaixar la persiana i que, per tant, el FC Barcelona va fer els seus últims moviments en forma de baixes, cessions o compres. Aprofitant l'aturada de seleccions, és un bon moment per repassar com els hi va als blaugranes cedits i quin paper desenvolupen en els seus respectius equips.

Eric Garcia: indiscutible en la defensa gironina

Arribar i moldre. Eric Garcia és la definició perfecta d'una adaptació instantània. Amb el dorsal "25" a l'esquena, el jugador acumula 7 partits amb el Girona sortint en 5 d'ells com a titular. Disputant un total de 479 minuts, el central, també ha debutat com a golejador marcant el seu primer gol amb la samarreta vermella-i-blanca contra el Vila-real. El defensa català està madurant com a jugador en un club que actualment ocupa la segona posició de la competició domèstica.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

Ansu Fati: acumulant minuts al Brighton

Ansu Fati, a poc a poc va traient el cap en el club anglès. El davanter acumula 10 partits disputats, tot i que tan sols en 3 ha sortit com a titular. El de Guinea Bissau, s'està guanyant la posició en el conjunt de Roberto De Zerbi a base de treball i esforç. I com sempre, tot esforç té la seva recompensa, ja que el jugador ja ha marcat el seu primer gol a la Premier League. 

Pablo Torre: a la recerca del seu lloc

Amb l'objectiu de tenir minuts, Pablo Torre va sortir cedit del FC Barcelona. A l'entitat blanc-i-vermella creuen en què és un futbolista diferencial, i Míchel, en moltes ocasions s'ha desfet en elogis cap a ell, però no ha tingut una adaptació immediata. Això ha provocat que el jove migcampista, no hagi acumulat cap titularitat, tot i que el de Soto de la Marina ha anat de menys a més jugant 7 partits i acumulant 116 minuts disputats, 85 d'ells en els darrers 4 partits.

Julian Araujo: un fix a la banda canària

Julian Araujo és en una peça important pel conjunt entrenat per García Pimienta. El mexicà s'ha convertit en titular indiscutible en Las Palmas. Fins ara, el lateral ha disputat 7 partits, 6 com a titular disputant un total de 501 minuts, el jugador cedit que més temps ha estat sobre el terreny de joc.

Dest: oportunitat d'or a Holanda

Un mes després de la seva cessió, Serginho Dest està traient profit del seu pas pel PSV. Primer a la lliga i competint en la màxima competició europea, l'estatunidenc està en un club immillorable per mostrar la millor versió d'ell mateix. De fet, el lateral acumula 4 titularitats en 4 partits disputats sumant 350 minuts en total.

Lenglet: sense destacar a l'Aston Vila

Després del seu pas pel Tottenham, Lenglet va arribar a l'Aston Vila per continuar la bona dinàmica que havia agafat a la Premier Legaue. Malauradament, al defensa no li estan funcionant les coses, ja que tan sols ha disputat 2 partits.

 

Més notícies aquí