Local

Gavi i Ferran s'incorporen als entrenaments

Un cop acabada la seva participació a l'aturada de seleccions, els dos internacionals s'han afegit als entrenaments preparatoris de cara al duel contra l'Athletic

De mica en mica, Xavi Hernández va recuperant efectius. I és que amb el final de la finestra internacional cada vegada més a prop, els jugadors es reincorporen als entrenaments per preparar el següent partit de Lliga.

 

Aquest dimarts al matí ha estat el torn de Gavi i Ferran. El migcampista i el davanter han estat protagonistes en la classificació del combinat espanyol per a l'Eurocopa 2024. Tant el valencià com l'andalús han estat titulars en els dos partits i, a més, el "6" va ser l'autor del gol de la victòria contra Noruega (0-1).

Vols la nova samarreta d'entrenament?
Vesteix igual que els jugadors del FC Barcelona durant les seves sessions a la Ciutat Esportiva
ACCÉS A LA BARÇA STORE

Segueix l'activitat a la Ciutat Esportiva

Després de l'entrenament de dilluns al vespre, aquest dimarts els blaugranes han realitzat una sessió matinal amb els jugadors disponibles del primer equip, també amb Gavi i Ferran, al camp Tito Vilanova. També han completat l'entrenament Astralaga, Mbacke, Darvich, Iker Goujon, Dani Rodríguez i Sergi Domínguez del Barça Atlètic.

 

Més notícies aquí