Local

Celje - Barça: Cinc de cinc a la Champions (31-37)

El Barça no afluixa a Europa i compta per victòries els seus partits després de superar la prova contra el Celje eslovè

Ja van cinc victòries en les cinc primeres jornades. Aquest és el registre immaculat que acumula el Barça d'handbol a la Lliga de Campions després de guanyar a la pista del Celje (31-37). Els de Carlos Ortega no s'han deixat sorprendre i han estat capaços de neutralitzar els pocs moments de dubte que han tingut durant l'enfrontament.

Inici igualat

El duel entre dos equips amb trajectòries molt oposades ha començat, de forma paradoxal, amb molta igualtat. El Barça visitava Eslovènia com l'únic invicte del Grup B per veure's les cares amb un Celje que encara no s'ha estrenat a la màxima competició continental.

No et perdis els propers partits d'Handbol al Palau
Viu el Barça d'Handbol en directe.
Compra Entrades

No obstant això, l'intercanvi de cops inicial, l'alta intensitat dels locals i algunes grans intervencions del porter Zaponsek han fet que el Celje manés fins al 7-6. Però un parcial de 0-4 ha començat a obrir una escletxa que, amb l'aparició d'un imponent Dika Mem amb moments de gran superioritat, ha acabat sent definitiu.

El Barça, mortal amb velocitat

Tot i que el joc en estàtic dels blaugrana no semblava tot el fluid que havia estat en partits anteriors, l'alt ritme del partit ha afavorit que els de Carlos Ortega trobessin amb relativa facilitat la porteria rival i poguessin arribar al descans amb un bon marge de cara al segon temps (17-22).

En el segon temps, els culers tenien la tasca de mantenir a ratlla un Celje que ha buscat la forma de reduir distàncies i posar-se en un partit que a cada minut que passava agafava més color blaugrana. El guió ha estat semblant al de la primera part.

La cinquena, al sac

Atacs ràpids, molta velocitat i uns quants noms protagonistes, en clau culer. Emil Nielsen, sota pals, immens una vegada més, i uns extrems que sortien com bales quan existia l'opció i que ha acabat sent clau perquè la diferència fos prou estable com per no patir per sumar la cinquena victòria en cinc partits en aquesta Champions League.

Fitxa del partit

Celje: 31
Barça: 37

Celje: Rok Zaponsek (0), Stefan Zabic (1), Ante Ivankovic (4), Tadej Mazej (2), Tim Cokan (5), Mitja Janc (5) i Ziga Mlakar (6) - set inicial - Luka Peric (0), Grega Krecic (1), Mik Cirovic (-), Vukasin Antonijevic (2), Leon Gregoric (0), Uros Milicevic (4), Vid Kacicnik (1), Zan Korze Lesjak (-) i Gal Gabersek (0).

Barça: Emil Nielsen (1), Blaz Janc (5), Dika Mem (5), Thiagus Petrus (2), Luis Frade (2), Jonathan Carlsbogard (3) i Hampus Wanne (5) - set inicial - Pol Valera (0), Aitor Ariño (2), Timothy N'Guessan (2), Aleix Gómez (3), Melvyn Richardson (3), Petar Cikusa (3) i Javier Rodríguez (1).

Parcials: 3-3, 5-4, 7-8, 10-12, 12-16, 17-22 / descans / 20-25, 21-27, 24-31, 27-33, 30-34, 31-37.

Àrbitres: Igor Covalciuc i Alexei Covalciuc.