Local

Última sessió abans de rebre l’Athletic Club

El primer equip prepara el primer dels tres partits que es jugaran de forma consecutiva a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

El barcelonisme té moltes ganes de que torni la competició de clubs, un cop acabada l’aturada de seleccions, i ho farà aquest diumenge amb la visita de l’Athletic Club de Bilbao a l’Estadi Olímpic Lluís Companys a partir de les 21.00h.

Després d’un cap de setmana sense activitat, l’equip dirigit de Xavi Hernández inaugura contra els bilbaïns el primer dels tres partits que jugaran de forma consecutiva com a locals. A banda d'aquest duel de Lliga, entre setmana (dimecres a les 18.45h) hi haurà partit de Champions contra el Xakhtar i, el dissabte vinent a les 16.15h es disputarà el primer Clàssic de la temporada.

Vols venir al FC Barcelona vs Athletic club?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Abans, però, els culers jugaran el seu partit número 3.000 a la Lliga contra l’Athletic que entrena un exblaugrana com Ernesto Valverde. I, per a poder-lo preparar de la millor manera, Xavi Hernández ha comptat amb tots els jugadors disponibles del primer equip i també amb Astralaga, Marc Guiu, Unai Hernández, Mbacke i Héctor Fort, del Barça Atlètic, que han format part de l’entrenament al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

Més notícies aquí