Local

Barça CBS – Kutxabank Araski: Segon triomf a casa!

El conjunt d’Isaac Fernández obté una gran victòria després de dominar en la segona meitat

El Barça CBS ha aconseguit el segon triomf a la Lliga en el segon duel al pavelló Juan Carlos Navarro, on ha recuperat les bones sensacions després d’imposar-se al Kutxabank Araski. El conjunt blaugrana ha jugat un bon bàsquet en un partit igualat que s’ha decantat en el tercer quart després del domini en atac i en defensa.

El partit ha significat el debut com a blaugrana de la veneçolana Roselis Silva (procedent del Bembibre) i també del primer debut a casa d’Angela Bjorklund, que substitueixen les sortides de Julia Drop i de Destiny Harden.

Després de la primera victòria davant el Cadí La Seu (66-63) i de les derrotes davant l’Spar Girona (76-54) i l’IDK Eskotren (59-48), el conjunt blaugrana es troba en dotzena posició. L’equip buscarà la tercera victòria aquest dissabte (18.15 hores) en una nova cita al pavelló Juan Carlos Navarro i davant un rival exigent com el Perfumerias Avenida, líder i únic equip invicte (4-0).

La fitxa del partit

Barça CBS: Erjavec (18), Anderson (19), Guerrero (3), Cruz (2) i Pendane (8) -5 inicial- Rakovic (-), Bjorklund (4),Ginzo (19) i Silva (6).

Kutxabank Araski: Hill (11), Gretter (2), Hermida (12), Burani (-) i Seda (14) -5 inicial- , Aliaga (1), Van den Adel (2) i Brewer (11).

Parcials: 16-16, 8-11, 19-9 i 16-17.

Àrbitres: Joaquín Lizana, Asier Quintas i Cristina Adan.

 

Més notícies aquí