Local

Xavi: “Són tres punts que ens donen moltíssim a la Champions”

El tècnic blaugrana s'ha mostrat molt satisfet pel triomf aconseguit contra el Xakhtar malgrat les baixes i ha valorat molt positivament el 9 de 9 a la Champions

El FC Barcelona ha aconseguit un important triomf contra el Xakhtar en la tercera jornada de la fase de grups de la Champions (2-1). Una victòria que permet als culers fer un 9 de 9 i fer un pas molt important de cara a la classificació. "És un 9 de 9 molt bo, molt positiu. Encara no estem classificats, però és un pas molt important. Tenim molt bones sensacions”, ha comentat Xavi Hernández en la roda de premsa post partit davant els mitjans de comunicació, a més d’afirmar que “ara ens toca recuperar, descansar, desconnectar i gaudir d’aquesta victòria, que per a nosaltres és vital; són tres punts que ens donen moltíssim a la Champions”.

El tècnic, que també ha dit que “era un partit en què se’ns donava per guanyadors fàcil però teníem un rival difícil tal i com així s’ha vist”, ha reconegut que “finalment nosaltres sols ens hem complicat la vida, perquè hem fet mèrits per guanyar fàcilment 4-1 o 5-1”. “Ens ha faltat efectivitat perquè hem generat molt. Però veníem d’un partit molt físic, el de diumenge contra l’Athletic Club, i avui pràcticament han jugat els mateixos futbolistes per les baixes. Entenc que he de ser més comprensiu que mai”, ha afegit.

A més a més, Xavi ha volgut elogiar el partit de Fermín López, MVP del partit: “Puc dir que estic encantat. Si ell s’ho creu pot ser futbolista del Barça molts anys. Està molt preparat. Està fent molt bona temporada i seguirà sent important per l’equip”.

 

Més notícies aquí