Local

Barça – Telekom Veszprém: Primera derrota europea (36-41)

Els jugadors blaugrana han trencat la seva ratxa a la Champions davant un sòlid conjunt hongarès

En un duel entre dos titans a la Champions, el Telekom Veszprém hongarès ha aconseguit imposar-se a un Barça que ha caigut de peu al Palau Blaugrana. Amb un Ludovic Fabregas referent durant els primers trenta minuts, qui a més ha fet el seu retorn al temple davant una sonora ovació, els blaugrana han caigut per 36-41.

El Barça, contra un Veszprém liderat per un encertat Ludovic Fabregas

Els de Carlos Ortega han sortit a un Palau que els ha rebut entre aplaudiments per part dels Dracs. Dika Mem ha obert el marcador amb un gol al segon 56. El Veszprém quasi un minut després ha empatat mitjançant Ludovic Fabregas (7) que s’ha mantingut endollat durant la resta de la primera meitat.

La diferència entre ambdós clubs ha estat mínima en quasi tot moment. El Barça aconseguia imposar-se per un gol fins arribar al minut 8:57 on un altre cop Fabregas ha instaurat el 5-6 al marcador. El Telekom ha continuat al capdavant fins al 7-7, quan el Barça ha pogut sobreposar-se als seus rivals i fins al minut 27:04 s’ha mantingut per davant al marcador, sempre per un gol o dos d’avantatge. Dika Mem (7) i N’Guessan han liderat l’atac blaugrana.

Els hongaresos liderats per Momir Ilic, però, han sabut reaccionar i, esperonats pels seus aficionats, s’han avançat en el marcador per via de Gasper Marguc (2) i amb una diferència constant d’un o dos gols, han acabat arribant al final de la primera meitat vencent als culers per 17-19.

Els blaugranes no han abaixat mai els braços

La segona part s’ha mantingut favorable als hongaresos que han arribat a eixamplar les distàncies fins a sis gols en diversos moments. Rodrigo Corrales (13) ha estat un mur pels seus. El seu homònim culer, Pérez de Vargas (4) ha estat el far de llum d’esperança per als blaugrana que no han deixat de creure en cap moment en la remuntada. Els Dracs han augmentat la intensitat dels ànims i han reactivat el sentiment culer.

La sort, però, no ha estat del costat dels de Carlos Ortega i amb Yehia Mohammed Yehia Elderaa (6) com a referent en atac, el Veszprém ha aconseguit mantenir l’avantatge sobre el Barça fins al 36-41 final, davant els seus espectadors que no han parat de cridar en cap moment.

Barça: 36.

Telekom Veszprém: 41.

Barça: Emil Nielsen (9), Pol Valera (1), Dika Mem (7), Hampus Wanne, Blaz Janc (6), Timothey N’Guessan (7), Luis Frade (2) -set inicial- Gonzalo Pérez de Vargas (4), Jonathan Carlsbogard (2), Aitor Ariño (2), Aleix Gómez (1), Thiagus Petrus, Haniel Langaro, Melvyn Richardson (5), Petar Cikusa, Javier Rodríguez (3).

Telekom Veszprém: Rodrigo Corrales (13), Hugo Descat, Patrik Ligetvári, Gasper Marguc (2), Nedim Remili (4), Mohammed Elderaa (6), Ludovic Fabregas (7) -set inicial- Ignacio Biosca, Lukas Sandell (4), Andreas Nilsson, Bjarki Mar Elisson, Kentin Mahé, Dragan Pechmalbec (7), Maikita Vailupau (1), Agustín Casado (5), Sergei Mark Kosorotov (5).

Parcials: 3-3; 7-7; 11-9; 14-12; 15-15; 17-19 / descans / 20-23; 23-25; 24-28; 27-34; 31-36; 36-41.

Àrbitres: Slave Nikolov, Gjorgji Nachevski i Marek Goralczyk (Delegat EHF).