Local

Viveros Herol Nava - Barça: Reacció blaugrana (31-37)

Després d'una primera part complicada, el conjunt de Carlos Ortega ha sabut remuntar el marcador advers per acabar segellant la victòria abans de l'aturada de seleccions

Gran victòria dels blaugranes que arriben a l'aturada de seleccions amb un triomf més a la butxaca. El Barça s'ha imposat al Viveros Herol Nava (31-37) en un partit on els de Carlos Ortega han suat per aconseguir els dos punts. La primera part ha estat marcada per una gran actuació dels locals que no han permès que els culers despleguessin el seu joc a la pista. Però a la segona meitat, els barcelonins han reaccionat i s'han acabat imposant gràcies a una magnífica actuació de Valera, Gonzalo i Wanne.

No es troben còmodes

L'inici del duel al Pabellón Municipal Guerreras Naveros no ha estat l'esperat pels homes de Carlos Ortega. El Barça no ha sabut imposar el seu joc i això ha passat factura en el ritme del partit. El combinat segovià ha imposat un compàs lent amb pocs gols. De fet, Ariño ha estat el primer a inaugurar el comptador blaugrana i ho ha fet arribant al minut 3 de partit, un fet el qual els homes de Carlos Ortega no ens tenen acostumats.

L'atac de l'equip d'Álvaro Senovilla ha estat capitanejat per Isaias Guardiola que sumat al bon paper del porter Dzmitry Patotski amb 7 parades ha provocat que el conjunt local es mantingués a ratlla durant tot el primer temps.

Tant és així, que amb un pavelló endollat i amb el Barça desaparegut els segovians han marxat al vestidor dos gols per sobre (15-13).

Giren la truita

El Barça ha sortit amb una altra intensitat a la segona meitat. Tot i que els hi ha costat, de mica en mica, els blaugranes han anat girant la situació gràcies a l'actuació de Gonzalo, Valera, però sobretot de Wanne que amb 6 gols seguits ha apropat els culers al marcador (24-23, min. 43). Això ha obligat a demanar temps mort a l'equip local en veure que la reacció dels de Carlos Ortega ja era una realitat.

I dit i fet, perquè després d'uns compassos amb un gol amunt i un avall, els barcelonins han culminat la remuntada i ja no hi ha hagut temps per aturar-los. Del 27-27 han passat al 27 -32 i en vuit minuts els culers han acabat agafant la renda de 6 gols que els ha permès segellar el triomf per 31-37. Fins i tot hi ha hagut temps per un debut blaugrana, Oriol Zarzuela ha entrat a pista i ha jugat els primers minuts oficials amb el primer equip.

FITXA DEL PARTIT

Viveros Herol Nava, 31
Barça, 37

Viveros Herol Nava: Andrés Vila, Isaias Guardiola, Soljic, Gonzalo Carró, Mario Nevado, Andres Moyano, Dzmitry Patotski - set incial - Borja Méndez, Daniel Pérez, Jakub Prokop, Óscar Marugán, Smetanka, Pablo Herranz.

Barça: Pérez de Vargas, Janc, D. Mem, Richardson, Gallego, N'Guessan, Ariño - set inicial - Pol Valera, Carlsbogard, Wanne, Oriol Zarzuela, Cikusa, Frade, Cikusa i Jelicic, Javier Rodríguez.

Parcials: 3-3, 6-4, 8-8, 1-9, 14-12, 15-13 // 20-15, 23-20, 26-6, 27-31, 29-33, 31-37.

Árbitres: Alejandro Hoz Fernández - Axel Riloba Pereda