Local

Barça CBS – Perfumerías Avenida: Primera derrota a casa davant el líder invicte (49-60)

El conjunt blaugrana cau davant un rival que imposa la seva superioritat en el tercer quart

El Barça CBS ha intentat fer valer el factor pista però ha acabat perdent davant el líder invicte de la Lliga F Endesa, que ja suma cinc victòries. El Perfumerías Avenida venia de caure a la competició europea però no ha concedit opcions al conjunt blaugrana.

Després de dues victòries a casa, l’equip entrenat per Isaac Fernández ha vist com s’escapava el primer triomf del curs al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. S’ha arribat al descans amb un ajustat 23-22 al marcador que permetia somiar amb el triomf, però les visitants han demostrat la seva qualitat en el tercer quart (parcial de 12 a 26) i, en els darrers minuts, no s’ha pogut canviar la dinàmica del partit.

El proper partit serà el divendres 3 de novembre a la pista del Lointek Gernika Bikaia, equip que es troba en cinquena posició (4V i 1D), mentre que les blaugranes es troben en dotzena posició (2V i 3D).

Declaracions d’Isaac Fernández:

“El tercer quart marca el partit però abans ja hem mostrat debilitats en defensa. No estic content de la mentalitat que hem mostrat. No teníem res a perdre i hauríem d’haver jugat d’una altra manera per poder competir una mica més del que hem fet”.

Declaracions d’Anna Cruz:

“En el tercer quart ens han trencat el partit però el Perfumerías Avenida té una plantilla més llarga, però hem de  treure la part positiva del partit: no hem baixat els braços i hem de seguir creixent com a equip”. “Aquest inici de curs no ha sigut fàcil pels canvis i per les lesions”.

La fitxa del partit

Barça CBS: Erjavec (7), Anderson (8), Rakovic (9), Ginzo (4) i Silva (3) -5 inicial- Navarro (-), Guerrero (8), Cruz(6) i Pendane (4).

Perfumerías Avenida: Çakir (2), Kone (20), Delaere (3), Hartley (2) i Prince (16) -5 inicial- , Rodríguez (13), Domínguez (-), Vilaró (-), Gil (4) i Lucia Rodríguez (-).

Parcials: 10-12, 13-10, 12-26 i 14-12.

Àrbitres: Juan Morales, Juan Gabriel Carpallo i Nicolás Murillo.