Local

El FC Barcelona, nominat a dos Premis TikTok

El compte del Barça femení opta a guanyar la categoria d’impacte social mentre que el global ho fa en la disciplina de compte esportiu

El Barça segueix demostrant dia rere dia que és un referent mundial en l’àmbit digital, on va ser pioner i segueix alimentant constantment el barcelonisme dels seus seguidors i seguidores arreu del món. Un gran exemple n’és el Barça femení, que a banda d’acumular èxits i títols a la gespa, també s’ha convertit en una marca gegant a les xarxes socials.

Sense anar més lluny, el compte femení de TikTok ja ha superat el milió de seguidors en poc més de mig any de vida, i també acaba d’assolir els 100 milions de visualitzacions, reafirmant el seu creixement. Tot això no ha estat aliè per a la plataforma TikTok, que l’ha escollit com un dels sis candidats en la categoria d’Impacte Social com a Marca en els Premis TikTok d’aquesta edició, on també hi apareixen Playz, Freeda, Amnistia Espanya, Greenpeace Espanya i la Liga F.

No és l’únic premi al qual opta el FC Barcelona, ja que el compte global del Club a TikTok també ha estat nominat. En el seu cas, ja compta amb més de 31 milions de seguidors i les últimes dades de què es disposen, les que fan referència al mes de setembre, els eleva com el Club amb més visualitzacions de tot el món amb 339 milions de visualitzacions en aquest període. En el seu cas, la candidatura s’emmarca en la categoria Esports, com a Marca, i els culers competeixen contra el Reial Madrid, la Kings League, Relevo, LaLiga i DAZN.

Tota aquesta mena de reconeixements suposen recollir els fruits de l'aposta digital de creació de continguts d'entreteniment del Club, que des de la creació del departament de Barça Identity potencia la marca Barça als seus canals digitals, amb el propòsit també d'apropar els jugadores i jugadores a l'afició, impulsar-ne el descobriment a noves audiències i continuar potenciant-los com a figures referents i d'inspiració per a les noves generacions.

La votació està oberta fins al proper dia 6 de novembre i es pot votar un cop cada dia, només des d’Espanya, per cadascuna de les diferents categories.

Més notícies aquí