Local

Aitana Bonmatí es reuneix amb una gran multitud de fans a la Barça Store de Passeig de Gràcia

Sensacional acollida per part de l’afició culer a la millor jugadora del món, que ha celebrat amb ella el triomf de la Pilota d’Or aclamant fotografies i signatures

Els i les fans han tingut avui l’oportunitat de trobar-se en persona amb la ja proclamada actual millor jugadora del món, en un Meet&Greet celebrat aquesta tarda a la Barça Store de Passeig de Gràcia, situada al número 15 de l’avinguda comercial per excel·lència de la ciutat. Allà s’ha creat un espectacular ambient gràcies a l’acollida de la gran multitud de seguidors i seguidores que han esperat la seva ídol a la porta i a l’interior de la botiga.

Aitana Bonmatí ha xerrat amb la seva afició, s’hi ha fet fotografies i ha signat infinitat d’autògrafs, mostrant-se com sempre molt propera i agraïda amb tothom.

Aquesta trobada ha tingut lloc només tres dies després d’haver rebut la Pilota d’Or, i tres dies abans d’oferir-la oficialment a la seva afició, el proper diumenge dia 5 de novembre a “casa”, a l’Estadi Johan Cruyff al partit corresponent a la jornada 7 de Lliga contra el Sevilla a les 16.00 h.

 

Més notícies aquí