Local

El Barça CBS serà protagonista en el Barça – Lenovo Tenerife

Anna Cruz, Kristina Rakovic, Carol Guerrero i Lucía Navarro signaran autògrafs a la Sala París abans del partit

El Palau Blaugrana viurà aquest diumenge un nou partit de Lliga Endesa entre el Barça i el Lenovo Tenerife (18.30 hores). A banda dels protagonistes de la pista, el partit també tindrà com a protagonistes a diverses jugadores del Barça CBS, que jugaran al feu barcelonista el 30 de desembre davant el Casademont Saragossa.

Vols venir al FC Barcelona vs Lenovo Tenerife?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Les jugadores Anna Cruz Kristina Rakovic, Carol Guerrero i Lucía Navarro signaran autògrafs i compartiran una agradable estona amb els aficionats culers a la Sala París (bulevard del Palau). Aquest acte de signatures es realitzarà entre les 17.15 i les 18.15 hores i, per accedir-hi, caldrà presentar l’entrada del partit Barça – Tenerife.

Entrades com a premi 

Mitjançant el Videomarcador, es realitzaran una sèrie de proves als espectadors del Barça – Tenerife i els afortunats obtindran unes entrades dobles gratuïtes per presenciar el gran partit Barça CBS – Saragossa que acomiadarà el 2023 al Palau Blaugrana. Les esmentades jugadores, que presenciaran el partit dels homes de Roger Grimau des de la Llotja, entregaran les entrades a la pista.

Cal recordar que les entrades per aquest partit estan a la venda amb preus molt populars (entre només 6 i 12 euros) i l’objectiu és omplir el Palau Blaugrana per animar a l’equip entrenat per Isaac Fernández.

Els socis i les sòcies del Barça podran adquirir una entrada gratuïta per aquest partit, amb l’oportunitat d’obtenir cinc entrades a meitat de preu (opció vàlida a les taquilles del Palau).

El partit corresponent a la 14 jornada serà el tercer compromís del Barça CBS al feu barcelonista després dels èxits del curs 2021/22 (3.958 espectadors contra l’Alcobendas la temporada de l’ascens) i del curs passat en el retorn a la màxima categoria (4.550 espectadors contra el València).

Setmana d’aturada per seleccions

Després de la lluitada victòria a Gernika el divendres 3 de novembre (68-71), l’activitat esportiva del Barça CBS s’ha aturat aquesta setmana per l’inici de la fase de classificació de l’Eurobasket 2025. El tècnic Isaac Fernández i les jugadores Paula Ginzo i Lola Pendande estan concentrades amb la selecció espanyola mentre que Karla Erjavec competeix amb Croàcia.

Més notícies aquí