Local

Un equip especialitzat en les remuntades

Contra l'Alabès, el Barça va sumar tres nous punts després de capgirar el marcador i, d'aquesta manera, és l'equip que més unitats s'ha endut en els darrers 15 minuts

La paraula remuntada porta molt bons records a la ment blaugrana. Ara, s'ha instaurat en el fer d'aquesta temporada 2023/24. Perquè el FC Barcelona s'ha especialitzat a capgirar marcadors a la Lliga. Sobretot, en l'ocàs dels partits. I és que els de Xavi Hernández han sumat més unitats i han marcat més gols que ningú en els darrers quinze minuts de joc.

Sens dubte, el fos a negre dels partits lliguers és prolífic per als culers. El començament no sempre és el millor, com va succeir en el darrer triomf de Lliga. Però, es refan per remuntar. Aquest fet surt a la palestra després del guió vist en la darrera victòria a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. El doblet guanyador de Lewandowski contra l'Alabès, va virar l'electrònic; del 0-1 al 2-1. En conseqüència, el Barça va sumar més unitats després d'anar perdent. I es va elevar a 11 els punts guanyats després d'estar efímerament en l'amargor de la derrota. Una xifra que situa el FC Barcelona com el quart equip de les cinc grans lligues europees en el podi d'aquesta estadística, que domina el Girona.

12 gols marcats i 14 punts sumats en el darrer quart d'hora

La darrera remuntada a Montjuïc, també va fer aflorar dues estadístiques que domina el Barça en el context de les cinc grans Lligues europees. La de punts guanyats i la de gols anotats en els darrers quinze minuts. Cap equip pot atrapar els registres blaugranes quan el matx està agonitzant. Contra el conjunt vitorià, el davanter polonès va anotar al minut 78 per invertir el marcador i, per tant, per agregar més punts a la taula lliguera.

Amb la diana del polonès al minut 78 contra l'Alabès, són 12 els gols que ha cantat l'afició barcelonista en els últims quinze minuts. Bayern de Múnic i Stuttgart són els altres equips europeus que completen el podi. Lewy és el màxim artiller en aquests darrers actes resolutius pel Barça amb quatre dianes. Cancelo, amb dos, Pedri, Ferran Torres, Sergi Roberto, Marc Guiu i Ronald Araujo completen aquesta llista on també apareix el gol en pròpia de Sergio Ramos.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

I 14 unitats té més al caseller lliguer el FC Barcelona gràcies al darrer quart d'hora. En conseqüència, els de Xavi Hernández marxen a l'aturada de seleccions com l'equip de les cinc grans lligues que més punts ha obtingut en el darrer quart d'hora. Manchester United, amb onze, i Las Palmas, amb set, completen els esglaons d'aquest podi.

Per tant, cap equip de les cinc grans lligues aprofita tant el darrer quart d'hora de partit a la Lliga com el Barça. Un conjunt que lluita fins al final per remuntar.