Local

Les blaugranes ofereixen el premi "Millor Equip Femení" davant de l'afició

En la prèvia del Barça - Benfica, les jugadores han celebrat amb els i les culers presents al Johan el trofeu aconseguit en la passada Gala de la Pilota d'Or

El debut del FC Barcelona en la competició europea ha estat precedit d'un moment molt especial. I és que minuts abans del xiulet inicial l'equip ha oferit a l'afició present al Johan Cruyff, el premi de "Millor equip femení 2023" aconseguit el passat 30 d'octubre a la Gala de la Pilota d'Or 2023.

A banda de la designació Aitana Bonmatí com a millor jugadora, la plantilla culer va ser guardonada amb aquest reconeixement després d'un any excepcional en què s'han aixecat fins a tres títols, amb la Champions com la joia de la corona.

Enmig d'una sonora ovació, les futbolistes s'han situat al mig de terreny de joc abans de retirar-se de l'entrenement per mostrar el trofeu recollit en la gala de France Football celebrada a París. Alexia Putellas ha estat l'encarregada d'alçar el guardó i tot seguit s'han fet una fotografia conjunta amb tot l'staff. Sens dubte un moment memorable abans de veure rodar l'esfèrica en una de les competicions més esperades per l'aficionat culer.

 

Més notícies aquí