Local

Carles Puyol, convidat de luxe a l'entrenament del primer equip

L'etern capità blaugrana s'ha apropat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per seguir la sessió i compartir una estona amb el seu excompany i amic, Xavi Hernández

Segueix la feina a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per a aquells futbolistes que no han estat convocats per les seves respectives seleccions. Tots ells s'han exercitat a les ordres de Xavi Hernández, en un entrenament que ha tingut una visita especial, la de Carles Puyol.

L'etern capità, que va viure tota una carrera lligada als colors blaugrana, s'ha acostat al camp 2 de la Ciutat Esportiva per seguir de ben a prop l'entrenament que dirigia el seu excompany d'una infinitat de batalles dins dels terrenys de joc.

Vols venir al FC Barcelona vs FC Porto en Champions League?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Puyol, amb 593 partits oficials amb el Barça a les seves espatlles i un total de 26 títols, molts dels quals aixecant-los amb el braçalet de capità, ha observat l'entrenament i ha compartit una bona estona de xerrada futbolística amb Xavi, un cop finalitzada aquesta.

 

Un entrenament que, a banda de tenir els jugadors disponibles del primer equip, també han completat els juvenils Arnau Pradas, Nil Calderó, Guillem Víctor, Albert Navarro, Cristo i el cadet Óscar Gistau.

 

Més notícies aquí