Local

Joan Laporta: “És important estar junts”

En la visita a les obres de l'Spotify Camp Nou, el president del FC Barcelona també ha remarcat la confiança sobre la figura de Xavi

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha agafat la paraula en el marc de la visita l'evolució de les obres de l'Spotify Camp Nou. Unes declaracions que han girat al voltant de l'equip de Xavi Hernández i del procés de construcció del nou estadi. 

“Estem en la pomada. Estem ben situats en la Champions i en la Lliga”, ha explicat. Les paraules del president del Barça han agafat direcció de suport total cap a la figura de Xavi: “Vull deixar ben clar, tal com ho va fer Deco i els directius de la meva junta, que estem totalment al costat del nostre entrenador i que és un orgull tenir-lo com a tècnic per la seva qualitat professional i humana. Aquí som una pinya. En aquest moment és important estar junts”.

Repassant l'actualitat del primer equip masculí, Joan Laporta ha afegit: “Estem en un període on es poden recuperar els lesionats i Xavi tindrà tots els efectius disponibles. L'important és com s'acaba, i s'està treballant per estar forts en el tram final”. 

Joan Laporta també ha parlat sobre les obres de l'Spotify Camp Nou. “És molt emotiu veure l'estructura original. La primera vegada que vam venir hi havia nostàlgia, però ara ja t'imagines com serà el nou. Les obres van a bon ritme. Hem parlat amb tots els agents involucrats i n'estem contents. Si no hi ha cap problema, tornarem a jugar a finals del 2024. Espero que la gent es torni a sentir a casa en un estadi de referència mundial. Hem estat valents amb aquest projecte”, ha explicat. 

Més notícies aquí