Local

El Barça torna al Canadà

El Club organitzarà sis campus de futbol a Toronto, Ottawa, Montreal, Vancouver, Calgary i Edmonton

El FC Barcelona tornarà a tenir presència al Canadà després d’uns anys on la presència culer va desaparèixer i aquest estiu tornarà a organitzar campus de futbol de la mà de Firmament Sports, empresa que col·labora amb el Club des de fa anys a través d'experiències esportives i amb una llarga experiència al mercat nord-americà en la formació de joves jugadors, realitzant camps, clínics, i esdeveniments esportius internacionals.

Així doncs, els nois i noies que ho desitgin podran tornar a gaudir de l'experiència de compartir el mètode d’entrenament del Barça i gaudir d’una experiència inoblidable durant l’estiu. D’aquesta manera, els campus tindran lloc a les dues costes del país durant els mesos de juliol i agost i estaran repartits de la manera següent: Toronto de l’1 al 5 de juliol; Ottawa del 8 al 12 de juliol; Montreal del 15 al 19 de juliol; Vancouver del 22 al 26 de juliol; Calgary del 29 juliol al 2 d’agost; i Edmonton del 5 al 9 d’agost.

Per poder inscriure's cal anar al web oficial https://campscanada.barcaacademy.com/, des d'on també tots els jugadors canadencs que vulguin gaudir de la metodologia Barça s'hi podran inscriure.

Més notícies aquí