Local

L’1x1 dels jugadors cedits del Barça

Repassem els moments d’Eric Garcia, Pablo Torre, Ansu Fati, Julian Araujo, Sergiño Dest i Clément Lenglet als seus respectius equips

El FC Barcelona té diversos jugadors cedits arreu de les grans lligues europees: Eric Garcia, Pablo Torre, Ansu Fati, Julian Araujo, Sergiño Dest i Clément Lenglet. Aprofitant l’aturada de seleccions d’aquest mes de novembre, li donem un cop d’ull al rendiment dels blaugranes a préstec en aquests primers mesos de temporada i quin paper tenen en els seus respectius equips.

Eric Garcia: omnipresent a l’eix defensiu gironí

Eric Garcia s’ha consolidat a l’onze titular del Girona, convertint-se en un dels líders a l’eix defensiu del sorprenent conjunt gironí. El defensa de Martorell ha estat titular en vuit dels 10 partits en els quals ha estat disponible i ha jugat, majoritàriament, els 90 minuts. A més, també va marcar el seu primer gol en la victòria contra el Vila-real.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

Pablo Torre: intentant trobar el seu lloc

D’altra banda, Pablo Torre no està tenint la mateixa regularitat que el seu company. El migcampista, també cedit al Girona, no està gaudint dels minuts necessaris, tot i que Míchel, l’entrenador gironí, l’ha lloat en diverses ocasions. La revelació de la Lliga realitza poques rotacions i Pablo Torre, sense un lloc assegurat a l’onze titular, està intentant trobar el seu lloc. Així, el jugador acumula 125 minuts disputats en vuit enfrontaments.

Ansu Fati: esforç i treball tenen la seva recompensa

Ansu Fati s’està adaptant cada vegada més al futbol anglès. Entre Premier League i Europa League, el davanter de Guinea Bissau s’està guanyant amb esforç i treball un lloc a l’onze del Brighton, tot i que només acumula cinc titularitats en 13 partits. En aquests duels, el jugador ja ha marcat quatre gols amb la samarreta del conjunt anglès.

Julian Araujo: consolidat al lateral dret canari

Julian Araujo està aprofitant les seves oportunitats al Las Palmas. El futbolista mexicà ha aterrat amb bon peu al conjunt canari i és una de les principals opcions de García Pimienta al lateral dret. Tot i que una lesió el mes passat va truncar una mica la seva regularitat, el lateral acumula 676 minuts al terreny de joc, unes xifres prou bones per continuar creixent com a jugador.

Sergiño Dest: rendint a bon nivell al PSV

Sergiño Dest està tenint una cessió immaculada al PSV. El lateral nord-americà ho ha jugat pràcticament tot, acumulant 1075 minuts i sent titular en tots els enfrontaments que ha disputat, tant a l’Erediviese, la lliga holandesa, així com a la Champions League. A més, Dest està rotant entre el lateral dret i l’esquerre, convertint-se en un defensa polivalent per al seu entrenador.

Clément Lenglet: pocs minuts a l’Aston Villa

Clément Lenglet només ha jugat quatre partits aquesta temporada, i malgrat que en els quatre ha estat titular, aquests duels han estat a la Conference League. Pel que fa a la Premier League, el defensa encara ha de fer acte de presència al terreny de joc.

Més notícies aquí