Local

Cara i creu després de l’aturada internacional

El conjunt blaugrana va imposar-se dijous a la pista del Jairis (64-66) però ha caigut aquest diumenge davant el Celta (59-70)

La lluitada victòria a Gernika el divendres 3 de novembre (68-71) va donar pas a l’aturada internacional per la  classificació de l’Eurobasket 2025. El tècnic Isaac Fernández i les jugadores Paula Ginzo i Lola Pendande van estar concentrades amb la selecció espanyola mentre que Karla Erjavec va compatir amb Croàcia. Un cop tothom va estar a Barcelona va tocar afrontar una setmana exigent, amb doble partit a Múrcia i a Sant Feliu de Llobregat.

L’equip va tornar de la pista del Jairis amb una important victòria (64-66) que els permetia sumar el segon triomf consecutiu a domicili. I després de tornar divendres a casa, l’equip ha afrontat el partit contra el Celta amb la voluntat de donar una alegria a l’afició. El conjunt gallec, però, ha estat més encertat i ha dominat el marcador en el descans (36-39) i també durant el tram final, distanciant-se en els últims minuts.

Isaac Fernández ha tingut el contratemps per lesió de Karla Rakovic, que ha notat dolor en una acció d’atac en el segon quart i ja no ha pogut tornar a la pista. L’equip afrontarà ara dos partits més a domicili, viatjant a Madrid per jugar contra el Movistar Estudiantes (25 de novembre) i a Lugo per enfrontar-se al Duran Maquinaria Ensino. I la tornada al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat serà el diumenge 10 de desembre (17.30 hores) per rebre la visita del València Basket.

Amb el resultat d’aquest diumenge, el Barça CBS ha sumat quatre victòries i quatre derrotes i es troba a la zona mitja de la classificació.