Local

El debut de Miki Escala amb el primer equip

El jove jugador de Vilanova i la Geltrú va disposar dels primers minuts en la victòria contra el HC Sant Just

El públic present al HC Sant Just-Barça (1-4) va poder presenciar en directe els primers minuts del jove Miki Escala a la Parlem OK Lliga. El jove, de 17 anys, va arribar l’any 2018 al Club i va disposar dels seus primers minuts durant l’enfrontament d’aquest passat diumenge a la pista del conjunt del Baix Llobregat. “Qualsevol nen que arriba al Barça té el somni de jugar amb el primer equip”. I fer-ho al costat “dels millors jugadors del món és per estar molt agraït”, sentencia Escala.

Després de passar per totes les categories inferiors de l’hoquei formatiu blaugrana, des de l’Aleví fins al Barça Atlètic, Escala té clar que ha complert un somni i agraeix “als familiars, però sobretot als entrenadors de la base que m’han ajudat a ser aquí”. Sobre els primers minuts al costat dels jugadors del primer equip, explica: “Ho he viscut amb una mica de nervis però els companys m'han ajudat molt i és molt fàcil jugar al seu costat”. I afegeix: “Avui em costarà dormir. Quan arribi a casa em posaré el partit per tornar-ho a viure”.

El HC Sant Just-Barça, a banda de suposar una victòria clau per ser encara més líders a la classificació, va ser el primer cop que Miki Escala anava convocat, i el tècnic Edu Castro no va dubtar a fer-lo jugar en un partit de màxima intensitat. “M’ha dit que gaudeixi de l’experiència, que no sempre es debuta a l’OK Lliga i amb un equip com el Barça i que fes el que sé fer”.

El tècnic blaugrana explica: “És un jugador d’una altíssima qualitat, segur que té per davant un futur esplèndid a l’OK Lliga”  i envia un missatge d’agraïment a tots els entrenadors que l’han ajudat en la seva formació. “Com sempre, un agraïment a tots els entrenadors que ha tingut, no només als del Club, sinó també els que ha tingut prèviament”.

Aquest és el 19è jove que debuta sota les ordres d’Edu Castro com a jugador blaugrana. Castro finalitza amb un missatge clar: “Que sigui el primer de molts partits per a ell”.

 

Més notícies aquí