Local

I ara, tres partits consecutius a casa

Els blaugranes disputaran tres duels seguits a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Després de l'empat al camp del Rayo, el Barça afronta ara tres partits consecutius a casa, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, entre Lliga i Champions. Així, els de Xavi Hernández podran tenir l’escalf del públic en uns enfrontaments molt importants de cara als objectius d’aquesta temporada.

Barça – Porto, el 28 de novembre

En el primer partit d’aquests tres compromisos sonarà l’himne de la màxima competició continental. Torna la Champions a Montjuïc, on els blaugranes s’enfrontaran al Porto el pròxim dimarts 28 de novembre, a les 21.00 hores, per intentar assegurar definitivament la classificació per als vuitens de finals de la Champions. Una victòria es presenta com a vital per tornar a les rondes del KO tres anys després.

Vols venir al FC Barcelona vs FC Porto en Champions League?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Barça – Atlètic de Madrid, el 3 de desembre

A posteriori, serà el torn de la Lliga en un duel de titans. El diumenge 3 de desembre, a les 21.00 hores, el Barça rebrà l’Atlètic de Madrid en el partit corresponent a la 15a jornada de Lliga. Els del Cholo Simeone han tingut un bon inici de temporada i estan situats a la 3a posició de la classificació, amb un partit menys que la resta.

Vols venir al FC Barcelona vs Atlético de Madrid?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Barça – Girona, el 10 de desembre

L’últim partit com a local serà el següent diumenge 10 de desembre, també a les 21.00 hores, contra el sorprenent líder de la competició domèstica, el Girona, que visitarà als blaugranes a la muntanya de Montjuïc. El Girona de Míchel és ara mateix la revelació de la Lliga i el duel a l’Estadi Olímpic Lluís Companys es presenta apassionant.

Vols venir al FC Barcelona vs Girona?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Els precedents amb tres partits seguits a casa

No és la primera vegada aquesta temporada que el Barça disputarà tres partits seguits a casa. En el mes de setembre, els blaugranes ja van jugar tres duels consecutius a l’Estadi Olímpic Lluís Companys que van suposar grans victòries, com el triomf contra el Betis (5-0), el bon debut a la Champions contra l’Anvers (5-0) i la remuntada èpica contra el Celta de Vigo (3-2).

Més notícies aquí