Local

Barça - Wisla Plock: Doble festa al Palau (32-25)

Un conjunt blaugrana molt sòlid manté el liderat a Europa després de vèncer el Wisla Plock per set gols de diferència

El Barça no podia celebrar de millor manera els 80 anys de la secció d'handbol. Davant un exigent Wisla Plock, el club blaugrana ha sabut mantenir-se fort en tot moment i ha pogut gaudir d'una doble festa: la de la victòria per 32-25 i la de l'aniversari de la secció. A més, Djordje Cikusa, ha tingut la seva celebració particular en fer el seu debut a la Champions.

Luis Frade, estelar

Els jugadors dirigits per Carlos Ortega han anat a remolc dels polonesos durant els 11 primers segons del duel. Dika Mem i Luis Frade han revertit el gol inicial de Mihic, i a partir d'aquest 2-1 han anat sempre per sobre al marcador. Els culers han estat tres gols per davant durant gairebé tot el temps, com els dos primers parcials reflecteixen (5-2 i 10-7, respectivament).

Frade ha culminat 30 minuts d'encert total. Els seus sis xuts intentats durant aquest període han acabat al fons de la xarxa de Mirko Alilovic. Aquesta actuació demostra que el jugador portuguès es troba en gran estat de gràcia. Als moments finals de partit, el Barça ha aconseguit un +4 de diferència, però Dawydzik ha instaurat el 16-13 al marcador amb el qual s'han conclòs els primers 30 minuts.

A part de per a celebrar els gols, el Palau s'ha aixecat dels seients per a celebrar el debut de Djordje Cikusa a la màxima competició europea, al minut 25 de partit. Una forma més de demostrar que el futur del club es troba a casa. El seu germà, Petar, de pas, ha finalitzat la primera meitat amb un gol. Dos germans d'or.

Continua el domini blaugrana

El Barça ha continuat amb la dinàmica amb la qual ha dominat la primera meitat. Frade i Mem, altre cop, han repetit el guió dels primers instants de joc. Ambdós, amb una diana per cap, han igualat les dues que el Wisla Plock havia marcat a la restauració del matx. Aleix Gómez ha ajudat en l'augment del comptador blaugrana i ha finalitzat el partit amb vuit gols; els mateixos que Frade.

Gonzalo Pérez ha rebut una de les ovacions del partit quan al minut 22 de la segona meitat ha aturat el xut des dels set metres de Krajewski. Qui ha estat, però, la gran referència d'aquests 30 minuts ha estat Emil Nielsen que s'ha convertit en un mur contra el Wisla Plock. L'afició del Barça li ha fet notar el caliu corejant el seu nom. Amb el gran encert, tant ofensiu com defensiu, dels de Carlos Ortega, els més de 1.500 aficionats que han assistit al Palau han pogut celebrar la victòria blaugrana per 32-25.