Local

Barça - Liceo: Clàssica golejada (6-0)

Els blaugranes han obtingut el triomf després de trencar el duel a les acaballes de la primera meitat

Festa al Palau Blaugrana. El FC Barcelona ha derrotat al Liceo (6-0) en el primer dels dos partits seguit contra el conjunt gallec. Els d'Edu Castro no han perdonat i després de vint minuts molt igualats un cop han obert la llauna ja no han parat de fer pujar el compte golejador.

Igualtat de forces

El duel ha començat molt igualat amb bones arribades pels dos cantons. De fet, el Liceo ha estat lleugerament superior, ja que amb l'ajuda de Martí Serra han estat capaços de frenar l'ofensiva blaugrana i generar més ocasions que els d'Edu Castro. Vint minuts molt igualats que s'han trencat de la millor manera possible.

Erupció blaugrana

A les acaballes de la primera meitat, el Barça ha estat capaç de franquejar la defensa gallega i ha obert la llauna amb un gol de Marc Grau. Ignacio Alabart s'ha tret de la butxaca una passada filtrada i el "28" culer ha rebut la bola de cara i ha finalitzat dins de la porteria de Martí Serra ( 1-0, min. 19).

I si en el primer ha assistit, el segon ha estat obra seva. No ha passat ni un minut quan Ignacio Alabart ha posat el 2-0 en el marcador. El gallec ha sortit del no-res de darrere la porteria i a la mitja volta ha perforat la porteria rival (min. 20). A la festa també s'ha sumat Joao Rodrigues, que dos minuts després ha marcat el tercer (3-0, min. 22). I la cirereta de la primera meitat l'ha posat de nou Marc Grau que ha firmat el quart gol en menys de cinc minuts (4-0, min. 23).

Continua la festa

A la segona meitat, els culers no han abaixat el ritme ni en atac ni en defensa. La pressió alta de l'equip d'Edu Castro ha continuat donant els seus fruits. Joao Rodrigues ha sumat el segon gol en el seu compte particular després d'una magnífica combinació a tres bandes (5-0, min. 34).

Alabart també ha volgut fer el doblet. Amb un gol de falta directe el gallec ha marcat el darrer gol blaugrana a cinc minuts pel final (6-0).

FITXA DEL PARTIT

Barça, 6
Liceo, 0

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Carles Grau i Joao Rodrigues - cinc incial - Xavi Barroso, Sergi Llorca, Eloi Cervera, Miki Escala.

Liceo: Martí Serra, Sito Ricart, César Carballeira, Dava Torres i Fabrizio Ciocale - cinc incial - Frnacisco Torres, Pablo Cancela, Tomas Magalhaes.

Gols: 1-0, Marc Grau (min.19); 2-0, Ignacio Alabart (min. 20); 3-0, Joao Rodrigues (min. 22); 4-0, Marc Grau (min. 23); 5-0, Joao Rodrigues (min. 34); 6-0, Ignacio Alabart (min. 45).

Árbitres: Sergi Mayor i Jonathan Sanchez. Doble blava per Xavi Barroso. Faltes 9-13