Local

UE Cornellà – Barça Atlètic: Volen tornar al camí de la victòria

(12:00 hores, Esport3 i FEF TV) Després d’encadenar cinc triomfs, el filial blaugrana vol reprendre les bones sensacions per deixar enrere l’última derrota

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (12 hores) el partit corresponent a la jornada 14 del grup 1 de Primera Federació. El filial blaugrana visita l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, on aquesta temporada disputa els seus partits com a local la UE Cornellà, amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria després de l’última desfeta a León.

Duel d’estils

Abans de la derrota contra la CyD Leonesa, el Barça Atlètic havia encadenat una ratxa de cinc victòries consecutives, i en la visita al Cornellà buscarà reprendre les bones sensacions d’aquelles jornades. El filial blaugrana, amb 23 punts, buscarà fer un bon partit a domicili i mantenir-se en la zona alta de la classificació.

Al davant hi haurà un Cornellà que s’està mostrant sòlid com a local, alternant els partits a l’Estadi Palamós-Costa Brava i a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. I és que només ha cedit una derrota jugant a casa, contra la Real Sociedad B (0-1). El seu balanç com a local és de tres victòries, dos empats i una derrota. En total suma 17 punts i es manté en la mitja taula.

En la prèvia, Rafa Márquez va destacar que el Cornellà “busca el joc directe i les segones jugades”, i va afegir que “hem de seguir sent fidels a la nostra idea”. Durant la setmana, Gerard Martín també va explicar que “el Cornellà serà un rival dur i buscaran aprofitar els nostres errors; nosaltres hem treballat per superar les dificultats que ens plantejaran”. Per al lateral serà un partit especial, ja que s’enfrontarà a l’equip on va jugar les últimes cinc temporades.

Convocatòria de 18 jugadors

A l’espera del retorn dels jugadors internacionals amb Espanya que van caure eliminats del Mundial Sub-17, Rafa Márquez comptarà amb un total de 18 jugadors per al partit d’aquest diumenge. Destaquen les baixes del capità Marc Casadó, que ha de complir un partit de sanció per acumulació de targetes, i de Trilli, que té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. D’aquesta manera, se suma a les baixes d’Edu Sánchez, Biel Vicens i Pelayo. Els juvenils Cristo, Navarro, Joan Anaya i Yaakobishvili completen la llista de convocats.

Amb tot això, la convocatòria està formada pels següents jugadors: Marc Vidal, Yaakobishvili, Gerard Martín, Mbacke, Sergi Domínguez, Ángel Alarcón, Moha Moukhliss, Percan, Aleix Garrido, Iker Goujon, Cuéllar, Mikayil, Pocho, Pau Víctor, Unai, Cristo, Navarro i Joan Anaya.

Més notícies aquí