Local

Barça – Bàsquet Girona: Duel especial al Palau contra un rival que mira cap amunt

(17.00 hores) El conjunt de Roger Grimau buscarà la vuitena victòria a l’acb sense Vesely ni Jokubaitis però amb l’ajuda del Palau

El Palau Blaugrana serà testimoni aquest tarda (17.00 hores, Movistar+)d’un duel entre conjunts catalans que es troben en bona dinàmica. El Barça té l’objectiu de mantenir-se intractable al Palau per aconseguir la vuitena victòria a la Lliga Endesa i mantenir-se a la part alta de la taula amb l’Unicaja, l’UCAM Murcia i el València, tots ells empatats amb vuit victòries i només dues derrotes.

El rival serà un Bàsquet Girona, presidit per Marc Gasol i amb el cedit Sergi Martínez, que ha registrat un bon inici de competició, assolint sis victòries i ubicat en la setena posició. “El Girona té una identitat molt marcada. És un equip molt intens al darrere i això els permet córrer i fer punts fàcils. Haurem d’imposar el nostre ritme, moure bé la pilota i evitar els seus rebots ofensius”, explica el blaugrana Oriol Paulí, afegint que “el Girona vindrà al Palau amb molta confiança”.

Després de guanyar dijous a Sèrbia contra el Maccabi (90-92), el Barça va realitzar aquest dissabte l’entrenament previ al duel català sense els lesionats Jan Vesely i Rokas Jokubaitis, que tampoc van poder estar a Belgrad. “Son dues baixes molt importants però tenim una plantilla molt llarga i tots estem preparats per jugar partits i ara és quan s’ha de demostrar”, diu Paulí.

Abans del partit, es llegirà el Manifest del món de l’esport per a l’eliminació de la violència envers les dones, amb la participació de les jugadores del Barça CBS Karla Erjavec i Irene Broncano i dels jugadors del bàsquet formatiu Marc Puertas i Leo Encina.

Més notícies aquí