Local

Cornellà - Barça Atlètic: Recuperen les bones sensacions (0-2)

Després de la desfeta contra la Cultural Leonesa, el filial blaugrana torna al camí del triomf amb gols de Moha i Pau Víctor

El Barça Atlètic ha aconseguit una important victòria contra la UE Cornellà, a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, i es col·loca amb 8 victòries en 14 jornades de Lliga. El triomf permet als de Rafa Márquez tornar al camí del triomf, després de la desfeta contra la Cultura Leonesa, i refermar la seva posició en el play-off. Moha, de penal, i Pau Víctor ha estat els autors dels gols de la victòria. 

Es reflecteix el domini culer

Tot i un inici igualat, poc a poc les ocasions han decantat el partit del cantó visitant. I és que si, per una banda, una bona aturada de Marc Vidal ha blocat un xut de Luisão (min 6), per l'altra el Barça Atlètic ha gaudit d'oportunitats per avançar-se mitjançant Alarcón (min 4 i min 31), Unai (min 15) i Cuéllar (min 39). Finalment, i després d'un penal comès sobre el mateix Cuéllar, Moha ha transformat la pena màxima i ha avançat els de Rafa Márquez abans del descans (0-1, min 42). 

A la represa, els de Rafa Márquez han buscat ampliar les distàncies i sentenciar l'enfrontament el més ràpid possible. El segon hauria pogut arribar a través de les botes de Pau Víctor, tot i que Kike Ríos ha salvat el gol blaugrana (min 55). També en una jugada d'estratègia, quan Ángel Alarcón ha estat a punt de marcar però Yari Meykher ha posat una mà dura i baixa per desviar l'esfèrica (min 59). 

Però ha estat Pau Víctor, en una recuperació en la pressió, una combinació amb Cuéllar i una definició des del punt de penal, quan el Barça Atlètic ha pogut sentenciar el triomf (0-2, min 75). Perquè aquest resultat ha acabat sent el definitiu, tot i una doble oportunitat de Percan i Pocho en l'afegit, i el Barça suma tres punts més que el refermen en posicions de play-off.

LA FITXA

UE CORNELLÀ, 0

BARÇA ATLÈTIC, 2

Cornellà: Yari Meykher, Andreu Hernández, Vilaplana, Toni Arranz (Adam, min 72), José Mas, Caballero, Eudald, Kike Ríos (Gorriti, min 81), Gonpi (Mamor, min 63), M. Tenas (Canario, min 63) i Luisão (Kike López, min 72). 

Barça Atlètic: Marc Vidal, Gerard Martín, Mbacke, S. Domínguez (Joan Anaya, min 78), A. Alarcón (Percan, min 71), Moha M, Aleix Garrido (Cristo, min 87), Cuéllar (Pocho, min 78), Mikayil, Pau Víctor i Unai. 

Gols: 0-1, Moha (min 42). 0-2, Pau Víctor (min 75). 

Àrbitre: Álvaro Cánovas García-Villarrubia. Groga als locals Kike Ríos i Andreu Hernández i als visitants Moha, Mikayil Faye i Aleix Garrido.

Més notícies aquí