Local

L’inici demolidor de Caroline Graham

L’extrem noruega porta 7 gols i 11 assistències en els 10 partits disputats

Caroline Graham ha començat la temporada 2023/24 a ritme de rècord. La ‘10’ del Barça és una de les figures clau a l’esquema de Jonatan Giráldez i ella està agraint aquesta confiança amb actuacions decisives per a l’equip.

I és que Graham és actualment la pitxitxi de la Lliga F amb un total de 7 gols en 8 partits i també lidera la taula pel que fa a les assistències, amb 8 passades de gol. Els números, brutals, confirmen que l’inici de temporada de la noruega està sent extraordinari.

Pel que fa a la Lliga de Campions, Graham encara no ha trobat porteria, però ha repartit tres assistències de gol per enfilar-se a les 11 en tan sols 10 partits disputats. 

El rècords de ‘Caro’

Si mirem els seus números en anteriors temporades -aquesta és la cinquena temporada de la ‘10’ al Barça- els seus rècords de gols són els següents: 13 gols la temporada 2022/23, 11 d’ells a la Lliga. A la Champions, l’any en què ha aconseguit més gols va ser el curs 2020/21 amb un total de 3. Per tant, el rècord de gols pot ser superat aquest curs si l’extrem segueix en aquest nivell de joc i confiança.

Pel que fa a les assistències, el seu rècord personal amb el Barça són un total de 21 assistències (19 en Lliga i 2 en Champions) de la temporada 2020/21. El curs 2021/22 també va superar la desena d’assistències amb un total de 16: 13 en Lliga i 3 a Europa.

Així la veu Giráldez

“És una jugadora diferencial en situacions d’un contra un i a les desmarcades. Té una capacitat molt alta d’entendre com generar avantatges per a les seves companyes. Això ens ha ajudat a nivell d’assistències”, explica el preparador gallec, que afegeix que “s’adapta molt bé al nostre model de joc”.

Pel que fa al seu esforç al darrere, Giráldez comenta que “a nivell defensiu s’ha anat desenvolupant i creixent al llarg de les temporades. Ha donat assistències des de la recuperació de pilotes. És una cosa que ha de mantenir al llarg de la temporada perquè si està en aquest nivell de forma tindrem més opcions d’aconseguir els objectius.

 

Més notícies aquí