Local

Barça - Deportivo Liceo: Doble Clàssic, doble golejada (8-2)

Els culers sumen la seva primera victòria europea en una exhibició de João Rodrigues a la primera meitat

Comença a ser ja clàssic que el Barça golegi al Clàssic. Els blaugranes comencen amb bon peu el seu periple europeu després de vèncer el Liceo per 8-2. El conjunt barceloní s'ha imposat, en part, gràcies a una increïble primera part liderada per João Rodrigues en el segon partit consecutiu al Palau contra els gallecs. Destacar, també, els debuts europeus d'Eloi Cervera i de Miki Escala amb el primer equip.

Amb la victòria aconseguida, els culers inicien amb un somriure una competició que s'escapa des de fa cinc anys. També serveix per encarar positivament els pròxims quatre partits en menys de 15 dies. Pròxima aturada: Caldes de Montbui aquest diumenge.

Cinc minuts són suficients

El conjunt blaugrana ha començat el partit com és costum en els seus enfrontaments: atacant l'àrea rival sense pudor. El Liceo ha intentat mantenir les distàncies per no ser golejat com el passat dissabte quan va caure per 6 gols a 0 contra els d'Edu Castro. Ignacio Alabart, però, ha ensorrat tota il·lusió dels gallecs quan amb un fort xut de llarga distància ha perforat la porteria de Tiago Rodrígues al minut quatre de partit.

Marc Grau, quan encara no havia passat un minut, s'ha sumat a la festa i amb un altre obús ha col·locat la pilota al fons de les malles del Liceo.

João Rodrigues anima la festa

Amb el segon gol, el Liceo ha aconseguit tancar files i evitar una sagnia prematura. Així doncs, dos dels conjunts més grans de l'OK Lliga han lluitat de tu a tu durant gran part de la primera meitat. Sergio Fernández ha hagut inclús d'intervenir en alguna ocasió que hagués apropat els verds al marcador.

Quan la primera meitat semblava abocada a acabar 2-0, el golejador blaugrana, João Rodrigues, ha aparegut i amb un minut fulgurant, ha enfonsat qualsevol opció del Liceo d'apropar-se al marcador. Ha fet seu el partit amb dos gols en qüestió de segons al minut 18. Tot i la ja gran golejada, el davanter portuguès ha volgut firmar el seu hat-trick amb un gol de penal al minut 22.

El Liceo ensenya les dents...

El partit, tenyit clarament de color blaugrana, ha sofert un revés quan, al minut 28, Xavi Barroso ha rebut targeta blava. Tomás Pereira ha aprofitat la situació i ha materialitzat la primera diana dels liceístas. El capità del conjunt gallec, "Dava" Torres, ha posat el neguit al cos del Barça quan, ni un minut després, ha convertit el 5-2.

Sergio Fernández s'ha convertit en heroi en evitar el tercer dels verd-i-blancs quan, al minut 35, ha enterrat el penal de la "Tombita" Fran Torres.

...per poc temps

El Liceo ha continuat atacant els d'Edu Castro, però s'ha desinflat amb el gol de Barroso al minut 37, que ha compensat la targeta anterior. Amb aquest gol, el Barça ha tornat a mantenir el domini del partit i, sis minuts després, ha marcat el setè gol, obra del nostre capità, Pau Bargalló. Quan faltaven 50 segons per acabar el matx, la gran figura del partit, João Rodrigues, ha completat la victòria final per 8-2.

FITXA TÈCNICA

Barça, 8.
Deportivo Liceo, 2.

Barça: Sergio Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Marc Grau, João Rodrigues -cinc inicial- Miki Escala, Xavi Barroso, Sergi Llorca, Eloi Cervera.

Deportivo Liceo: Tiago Rodrígues, "Sito" Ricart, César Carballeira, "Dava" Torres, Pablo Cancela -cinc inicial- Tomas Pereira, Fabrizio Ciocale, Fran Torres.

Gols: 1-0, Ignacio Alabart (min. 4); 2-0, Marc Grau (min. 5); 3-0, João Rodrigues (min. 18); 4-0, João Rodrigues (min. 18); 5-0, João Rodrigues (min. 22); 5-1, Tomas Pereira (min. 28); 5-2, "Dava" Torres (min. 28): 6-2, Xavi Barroso (min. 37); 7-2, Pau Bargalló (min.43); 8-2, João Rodrigues (min. 50).

Àrbitres: Rui Torres i Porfírio Fernandes. Targeta blava: Eloi Cervera i Fran Torres (min. 17); Xavi Barroso (min. 28).