Local

Recam Làser CH Caldes - Barça: Continua la bona ratxa (0-6)

Els blaugranes han guanyat de manera contundent i còmode de la mà d'una altra exhibició de Pau Bargalló

Nova victòria del Barça a l'OK Lliga. Els d'Edu Castro no han donat opció al Recam Làser CH Caldes i s'han imposat de manera contundent (0-6). Els blaugranes han encaminat el partit en la primera part i l'han tancat a la segona, amb una nova exhibició de Pau Bargalló. Els culers volen continuar amb la bona ratxa en el següent partit, que serà el pròxim dimecres 6 de desembre contra el Finques Prats Lleida al Palau Blaugrana.

El Barça no perdona

El partit ha començat molt frenètic i amb les primeres ocasions per ambdós equips. De mica en mica el Barça s'ha apoderat del control del duel i han obert la llauna al minut 8. Bargalló ha recuperat la pilota en una zona molt perillosa i li ha deixat en safata a Joao Rodrigues per marcar el primer gol dels culers (0-1, min. 8).

Uns instants després, la jugada s'ha tornat a repetir. Si en el primer ha sigut l'assistent, en el segon ha sigut el golejador. El capità blaugrana ha pispat la pilota a mig camp i ha aprofitat una passada a l'espai per posar més avantatge en el marcador amb la segona diana (0-2, min. 10).

Arnau Martínez, cedit pel Barça, ha aturat un lliure directe a Ignacio Alabart després d'una targeta blava a Marcos Blanqué. Tot i això, la superioritat numèrica l'han pogut aprofitar els d'Edu Castro a l'instant. Un contracop letal de Marc Grau ha posat el tercer en l'electrònic i ha encaminat el partit pels blaugranes (0-3, min. 15). La primera part ha acabat amb els culers segurs en defensa i un Sergio Fernández molt atent als atacs del Caldes.

Continua el gran joc

A la represa, les coses han continuat igual i, de fet, han millorat. Pau Bargalló, des de darrere la porteria, ha ballat amb la pilota i ha superat per sobre Arnau Martínez per marcar el quart gol blaugrana (0-4, min. 31), mentre que uns minuts després el capità culer ha tornat a foradar la porteria local en una gran jugada col·lectiva del Barça al primer toc (0-5, min. 36).

Els barcelonins no han baixat el ritme tot i el resultat i no li han donat cap opció al Caldes, que ha tingut menys oportunitats a la segona part. Així, i malgrat que Pau Bargalló no ha pogut aprofitar una falta directa, els d'Edu Castro han tancat el partit amb el sisè gol en els instants finals, després d'una bona jugada personal d'Eloi Cervera (0-6, min. 49).

FITXA DEL PARTIT

Recam Làser CH Caldes, 0
Barça, 6

Recam Làser CH Caldes: Arnau Martínez, Pol Galbas, Roger Presas, Xevi Gurri, Marc González -cinc inicial- Jordi Pons, Pau Cardona, Biel Pujadas, Marcos Blanqué, Adrià Ballart

Barça: Sergio Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Xavi Barroso, Joao Rodrigues -cinc inicial- Miki Escala, Carles Grau, Sergi Llorca, Marc Grau, Eloi Cervera

Gols: 0-1 (Joao Rodrigues, min. 8), 0-2 (Pau Bargalló, min. 10), 0-3 (Marc Grau, min. 15), 0-4 (Pau Bargalló, min. 31), 0-5 (Pau Bargalló, min. 36), 0-6 (Eloi Cervera, min. 49)

Àrbitres: Toni Ribó i Oriol Pérez. Targeta blava per a Marcos Blanqué, Marc González i Pol Galbas (Caldes). Faltes: 4-6