Local

Barça Atlètic - Deportivo: Primera derrota al Johan (1-2)

El filial blaugrana no ha pogut seguir amb la seva imbatibilitat com a local en caure per un gol de diferència a l'afegit

El Barça Atlètic ha perdut l'invicte a la lliga després de perdre contra el Deportivo de la Coruña. Els jugadors dirigits per Rafa Márquez s'han enfrontat a un rígid conjunt gallec que ha tingut en Villares la gran referència del partit. "Davo", als segons finals de partit ha segellat la derrota del filial blaugrana que no ha tingut temps de reacció.

Equilibri total

Igualtat és la paraula que podria definir aquest partit. El Deportivo ha estat el primer a buscar la porteria rival. Diego Villares ha intentat aprofitar una passada en profunditat de Jurado, però Marc Vidal ha reaccionat ràpidament tapant el xut escorat del jugador gallec. El club corunyès ha continuat apretant la defensa i mig del camp del Barça Atlètic, buscant algun error dels de Rafa Márquez. Héctor Fort, tanmateix, ha filtrat una passada entre la defensa blanc-i-blava, que ha aprofitat Pau Víctor per a avançar el filial blaugrana al minut 18, després d'haver-se desfet de Germán Parreño.

El conjunt blaugrana no ha cessat en la cerca d'oportunitats, però l'eix defensiu del Deportivo ha tancat files constantment. I de la mateixa defensa ha sorgit el gol de l'empat. Una passada de Paris Adot a tres quarts del camp ha impactat en Ángel Alarcón i ha sortit refusada cap a Faye que no l'ha pogut controlar bé, deixant gairebé sol a Diego Villares que aquest cop no ha fallat.

El Deportivo ha cregut més

L'inici dels segons 45 minuts han seguit el mateix guió que els primers. Cap dels equips ha volgut sobrepassar-se en atac per a no perjudicar la defensa. Els moments més destacats d'aquest segon temps han estat la gran aturada de Marc Vidal a un xut de Jurado, el refús de Parreño al tir d'Unai i, malauradament, el canvi d'Mbacke que ha hagut d'abandonar l'estadi amb molèsties.

El Deportivo s'ha animat una mica més a les acaballes del partit amb un xut al travesser del veterà Lucas Pérez i, pocs minuts després amb una rematada de cap de Diego Villares, que s'ha erigit en l'estrella del matx. En temps afegit, "Davo" s'ha quedat sol davant Marc Vidal i ha segellat la primera derrota de l'Atlètic al Johan.

FITXA  TÈCNICA

Barça, 1.
Deportivo, 2.

Barça: Marc Vidal, Héctor Fort (Joan Anaya, min. 84), Mamadou Mbacke (Pau Cubarsí, min. 63), Mikayil Faye, Gerard Martín, Aleix Garrido, Marc Casadó, Moha Moukhliss, Pau Víctor, Jaume Cuéllar (Unai Hernández, min. 61), Ángel Alarcón (Diego Percan, min 84).

Deportivo: Germán Parreño, Paris Adot, Pablo Vázquez, Pablo Martínez, Mikel Balenziaga, Jose Ángel Jurado, Salva Sevilla, David Álvarez "Davo" (Hugo Rama, min. 90+), Diego Villares, Yeremay Hernández (David Mella, min. 70), Lucas Pérez.

Gols: 1-0, Pau Víctor (min. 18); 1-1, Diego Villares (min. 30); 1-2, David Álvarez (min. 90+).

Àrbitres: Lluís Bestard, Nicolás Gutiérrez, Rubén Ortega i Salvador Morros. Targeta groga: Imanol Idiákez (Deportivo), Diego Villares (Deportivo), Yeremay Hernández (Deportivo), Aleix Garrido (Barça Atlètic), Salva Sevilla (Deportivo), Pau Víctor (Barça Atlètic), Pablo Martínez (Deportivo) i Marc Casadó (Barça Atlètic).

Més notícies aquí