Local

El Barça acapara els premis de la Federació Catalana de Futbol

Aitana Bonmatí, Oriol Romeu, Alejandro Balde, Maria Pérez i Sergio González han estat escollits com a millors futbolistes catalans de la temporada 2022/23

El FC Barcelona segueix recollint premis. Aquest dilluns, la Federació Catalana de Futbol ha anunciat els guanyadors i guanyadores de l'onzena edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català. I fins a quatre futbolistes blaugrana han estat premiats. 

Es tracta d'Aitana Bonmatí, que guanya el premi a 'Millor jugadora' de la temporada 2022/23; Oriol Romeu, que s'emporta el de 'Millor jugador'; Alejandro Balde, premiat com a 'Jugador amb més projecció'; i Sergio González, com a 'Millor Jugador' de futbol sala.

També ha estat premiada la blaugrana Maria Pérez, actualment cedida al Sevilla, com a 'Jugadora amb més projecció'. Bojan Krkic s'ha endut el 'Premi del Jurat'. 

El proper 18 de desembre, a partir de les 19.45 hores, la FCF entregarà un total de 12 premis, inclosos aquests sis, en una gala que, com cada any, es tornarà a celebrar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Més notícies aquí