Local

El Barça de Xavi es fa fort contra els grans rivals històrics de la Lliga

El tècnic egarenc ha acumulat 17 victòries en 20 partits a la competició domèstica contra Reial Madrid, Atlètic de Madrid, Sevilla, Athletic Club i València

El FC Barcelona de Xavi Hernández es creix contra els grans rivals històrics de la Lliga. No és opinió, són fets. Des de l’arribada del tècnic egarenc a la banqueta blaugrana, el Barça ha sumat 17 victòries en els 20 partits de Lliga que ha disputat contra el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, el Sevilla, l’Athletic i el València, els rivals que estan situats a la part més alta de la classificació històrica de la competició domèstica.

Vols venir al FC Barcelona vs Girona?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Dues victòries i dues derrotes contra el Madrid

Els Clàssics sempre han estat sinònim de grans partits. Mentre que els blaugranes, sota les ordres del tècnic egarenc, han aconseguit dues victòries, les úniques dues derrotes del Barça de Xavi contra els grans rivals històrics a la Lliga han sigut contra el Reial Madrid, amb l’última derrota en el Clàssic dels Rolling Stones.

Quatre triomfs contra l’Atlètic de Madrid

Contra l’Atlètic de Madrid, Xavi li ha guanyat tots els duels possibles a Simeone. La rivalitat va començar a l’Spotify Camp Nou, amb una gran victòria blaugrana per 4-2, mentre que els tres triomfs restants han estat per la mínima, tant a casa com al camp matalasser. De fet, l’última victòria es va viure aquest diumenge a l’Estadi Olímpic Lluís Companys gràcies al gol de João Félix.

Quatre victòries i un empat contra el Sevilla

El Barça de Xavi va començar la seva lluita contra el Sevilla amb un empat al Sánchez Pizjuán. Des de llavors, quatre victòries consecutives dels blaugranes contra els sevillans a la Lliga, amb vuit gols a favor i cap en contra.

Quatre triomfs contra l’Athletic Club

Situació similar contra l’Athletic Club. Xavi Hernández encara no ha perdut contra els bilbaïns d’ençà de la seva arribada a la banqueta del Barça. Quatre victòries en quatre partits i uns números increïbles: 10 gols marcats i zero encaixats.

Tres victòries contra el València

El Barça de l’actual entrenador blaugrana va començar el periple contra el València amb una gran victòria a Mestalla la temporada 2021/2022. En els dos últims partits, els blaugranes van tornar a guanyar per la mínima, amb un especial èmfasi al gol de Lewandowski en els últims minuts en la visita al camp valencià de la temporada passada. La setmana que ve el Barça tornarà a visitar Mestalla amb la intenció de continuar amb la bona ratxa contra els de Rubén Baraja.

Més notícies aquí