Local

La nova col·lecció del Barça es diu 'The Club'

Aquesta nova línia se centra en accessoris i camises sofisticades d'estil elegant

El Barça llança la col·lecció 'The Club' amb l’objectiu d’arribar a molts més culers gràcies a una àmplia gama de productes de contrastada qualitat i sofisticació. A 'The Club' es podran trobar des de camises Indigo confeccionades amb una atenció meticulosa fins a rellotges, necessers, carteres, bitlleters i paraigües fabricats amb materials de gran qualitat. 

Aquesta nova línia reflecteix l’essència culer en un enfocament contemporani i exclusiu, amb l’objectiu d’evocar un sentiment de pertinença entre l'afició blaugrana. Amb aquesta col·lecció, el Barça busca fusionar la passió pel Club amb l’estil quotidià, creant una harmonia perfecta entre ambdues expressions. La idea és permetre que els aficionats i aficionades llueixin amb orgull aquests productes Barça en el seu dia a dia. 

On es podran adquirir els productes 'The Club'

La col·lecció 'The Club' es posarà a la venda aquest 5 de desembre del 2023 i es podrà comprar a través del comerç electrònic oficial del club al web i a les Barça Store ubicades a l'Spotify Camp Nou, Canaletes i a la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona. També es podran trobar a El Corte Inglés de Plaça Catalunya i a El Corte Inglés de Palma de Mallorca (Jaume III).

Qui és Luka Peroš

Luka Peroš, ambaixador d’aquesta col·lecció i reconegut culer, és un actor d’origen croat resident a Barcelona des de fa uns anys i molt popular des de la seva aparició en el seu paper de Marsella a l'exitosa sèrie 'La Casa de Papel'. Ha participat en diverses sèries i pel·lícules tant a l'estat espanyol com a Croàcia. La col·laboració amb Luka Peroš reforça l'autenticitat i la connexió emocional que aquesta col·lecció busca establir amb els seguidors i seguidores.

 

Més notícies aquí