Local

El Fundació Barça Genuine viatja a Varsòvia per jugar un torneig internacional

Dijous 7 i divendres 8 es trobarà amb equips de Polònia, Itàlia i Ucraïna a la ‘No Barriers European Supercup’, un quadrangular de futbol sala

Els jugadors i jugadores del Fundació Barça Genuine viuran una nova experiència internacional durant aquesta setmana de pont. I és que els dies 7 i 8 de desembre aquest equip ha estat convidat a jugar un torneig a Varsòvia. Es tracta de la ‘No Barriers European Supercup’, un quadrangular de futbol sala en el qual, a més del Fundació Barça, participaran tres equips més d’arreu d’Europa formats per persones amb discapacitat intel·lectual i problemes de salut mental: el Futsal Bez Barier Team, de Polònia, que és qui organitza la competició, l’Insuperabili Team, d’Itàlia, i el Volyn Patriots Special Olympics, d’Ucraïna.

El Fundació Barça Genuine s’ha entrenat al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar aquest torneig de futbol sala, un fet que demostra la transversalitat d’aquest projecte, en el qual estan implicades moltes àrees del Club. La ‘No Barriers European Supercup’ es jugarà, en format de lligueta, al Pavelló Esportiu Ośrodek Sportu i Rekreacji de Varsòvia, entre les 10 i les 16 hores de dijous 7 i divendres 8 de desembre. Els partits tindran dues parts de 10 minuts i el rellotge s’aturarà quan la pilota no estigui en joc.

Missatge de Lewandowski

Robert Lewandowski ha volgut enviar un missatge encoratjador al Fundació Barça Genuine, abans que aquest equip viatgi a la capital del seu país: “El futbol és perfecte per promoure la inclusió social. Espero que us ho passeu molt bé jugant al meu país. Endavant, Fundació Barça Genuine!”, ha dit el davanter polonès.

A més de l’experiència, una més, que viuran damunt del terreny de joc durant l’estada a Varsòvia, que serà entre el 6 i el 9 de desembre, els jugadors i les jugadores del Fundació Barça gaudiran d’una visita al parc aquàtic d’aquesta ciutat. L’expedició la formaran set jugadors i tres jugadores, a més de set integrants del cos tècnic i l’organització del Fundació Barça Genuine.

Més notícies aquí