Local

Barça - Lleida: Victòria treballada per tancar l'any al Palau (3-2)

Els d'Edu Castro s'acomiaden del feu blaugrana fins l'any vinent amb un triomf patit amb gols de Joao, Bargalló i Alabart

Una nova victòria a l'OK Lliga. I ja en van 10 en 11 jornades. El Barça d'hoquei patins ha pogut sumar el triomf contra el Finques Prats Lleida (3-2), no sense haver de suar de valent, i es manté invicte a la competició domèstica. Els gols de Joao Rodrigues, Pau Bargalló i Ignacio Alabart (aquest, el de la victòria) ho han fet possible, en un partit difícil i contra un rival rocós, que posa el punt i final al 2023 al Palau Baugrana. 

Perquè ara només queden dos enfrontaments per acabar l'any, i tots dos lluny de casa. El primer, aquest mateix dissabte, amb la visita a Girona, en el darrer partit de l'OK Lliga abans del Nadal. El segon, el primer desplaçament europeu de la temporada, amb el viatge a Itàlia per jugar contra el Porsche Firenze Versilia el proper dijous 14 de desembre. 

Bon inici culer contrarestat pel Lleida

El Barça ha començat el partit molt fort i, en els primers minuts, ja ha posat distància en el marcador. La dupla Joao Rodrigues-Pau Bargalló ha aparegut per fer el primer, amb una bona combinació que ha acabat transformat el portuguès (1-0, min 2). Pocs instants després, el mateix Bargalló, en una jugada individual, s'ha inventat una mitja volta que ha enganyat el Lleida per fer el segon (2-0, min 3).

Però, a partir d'aquí, els visitants han pressionat i han buscat retallar distàncies. Tot i que el marcador no s'ha mogut abans del descans, això ha fet que el joc s'equilibrés, amb importància per a les aturades de Carles Grau.

Ha estat a la represa quan, en una falta directa, el Lleida ha reduït diferències a través de l'estic de Nico Ojeda (2-1, min 32). I quan Moncusí ha colpejat amb l'empat (2-2, min 34). Un resultat que ha reflectit a la perfecció el gran partit fet pel Lleida, molt sòlid en defensa i que ha dificultat l'avenç blaugrana. Especialment un Javi Sánchez molt inspirat. I és que, a més, ha aturat un penal de Joao (min 37) i un llançament de falta d'Alabart (min 40). 

Alabart dóna el triomf

Davant d'aquesta situació, el Barça ha tirat de paciència. No s'ha rendit i, tot i que no ha tingut clares ocasions de gols, ha seguit intentant trencar la resistència. Finalment ho ha pogut fer, a 5.31 minuts per al final, en una jugada d'Alabart en què s'ha quedat sol i ha etzibat una fuetada que s'ha colat pel pal curt de Javi Sánchez (3-2, min 45). 

Un gol que ha resultat ser el definitiu, el de la victòria, i que permet al Barça mantenir-se invicte i seguir sumant de tres en tres al capdavant de la taula classificatòria. 

LA FITXA

BARÇA, 3

FINQUES PRATS LLEIDA, 2

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Xavi Barroso, Joao Rodrigues -cinc inicial- Sergi Llorca, Eloi Cervera, Marc Grau, Jan Curtiellas.

Lleida: Javi Sánchez, Nuno Paiva, Sebas Moncusí, Sergi Duch, Xavi Aragonès -cinc inicial- Nico Ojeda, Jordi Badia, Elias Mark, Julián Martínez, Martí Zapater.

Gols: 1-0, Joao Rodrigues (min 2). 2-0, Pau Bargalló (min 3). 2-1, Nico Ojeda (min 32). 2-2, Moncusí (min 34). 3-2, Alabart (min 45). 

Àrbitres: Miguel Díaz i Ignacio Garmendia. Blava a Bargalló, del Barça, i a Javi Sánchez, del Lleida. Faltes: 7-11.

Més notícies aquí