Local

Setmana 'non-stop' per al Barça de bàsquet

Els de Roger Grimau enceten una setmana intensa de tres partits, primer amb el matx que disputaran aquest dimecres a Bolonya davant la Virtus

Torna l'Eurolliga. I el Barça buscarà seguir sumant victòries, aquest cop contra la Virtus de Bolonya. Els barcelonistes, còmodes a la segona plaça de la classificació amb un balanç de 9-2, arriben a Itàlia amb la voluntat de sumar un nou triomf i seguir eixamplant diferencies respecte els seus rivals a la classificació. La setmana, però, només ha fet que començar.

Exigència màxima 

La setmana dels equips professionals de bàsquet que juguen competicions tant exigents com la Lliga Endesa i l’Eurolliga serà dura. No hi ha festes, ni ponts que valguin en el cas de l’esport de la cistella. I és que en set dies, els de Roger Grimau viatjaran dos cops lluny de Barcelona (Bolonya i Saragossa) i jugaran divendres davant d’un dels clars ‘outsiders’ de la F4 de Berlín, el Fenerbahçe.

Bolonya és, doncs, la primera aturada. El partit davant el conjunt que entrena Luca Banchi, entrenador que va substituir el seleccionador espanyol, Sergio Scariolo, serà una nova prova de foc. Amb un gran Shengelia i ben secundat per jugadors importants com Hackett, Belinelli o el danès Lundberg, l’equip que vesteix de negre espera amb ganes un Barça que la temporada passada va guanyar amb solvència al Virtus Segafredo Arena.

Fenerbahçe i Saragossa, després 

La segona aturada en el camí serà al Palau, també a les 20.30h, davant un dels clars favorits al títol, el Fenerbahçe de Dimitris Itoudis. Els turcs, que compten a les seves files amb tres exblaugranes -Calathes, Hayes-Davis i Sanli-, son un equip potent, l’únic que, a data d’avui, ha batut el Real Madrid.

Vols venir al FC Barcelona vs Fenerbahce Istanbul?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Saragossa, per la seva banda, serà el rival a la competició domèstica. Com sol ser habitual, en menys de 48 hores, el Barça jugarà al pavelló Principe Felipe davant d’un equip que sol complicar les coses. Sense anar més lluny, la temporada passada els de Saras van perdre en partit de fase regular. El partit es jugarà a les 18.30 hores.

Més notícies aquí