Local

El campió del món sub-17, Noah Darvich, es reincorpora al Barça Atlètic

El migcampista alemany amb la medalla d’or penjada al coll s’ha unit a la disciplina del filial blaugrana

El campió del món sub-17, Noah Darvich, s’ha reincorporat aquest dijous a la disciplina del Barça Atlètic. El migcampista alemany va marxar a principis de novembre i ha tornat un mes després amb la medalla d’Or penjada al coll després de superar a França en la final, als penals (2-2, 4-3p).

Darvich, capità de la selecció d’Alemanya, va aixecar el trofeu de Campió a Indonèsia. Un fet que no oblidarà mai: “És molt especial i estic molt orgullós. És un sentiment increïble”, ha expressat Darvich als mitjans del Club. I ha afegit: “Ser capità de la selecció alemanya és especial, he gaudit molt i tots els partits han estat molt bé”.

Un dels partits més especials que va viure Noah Darvich va ser l’enfrontament als quarts de final davant Espanya, on Alemanya es va imposar per 0-1: “Va ser increïble i un dels partits més espectaculars al jugar contra els meus companys, Cubarsí, Pau Prim, Héctor Fort, etc... va ser molt bonic”.

El ‘21’ blaugrana ha estat titular en tots els partits del Mundial sub-17, en els quals ha fet dos gols, un d’ells en la final davant França, ha repartit tres assistències i ha estat designat MVP en un partit. La victòria al Mundial és per a Darvich un punt d’inflexió per seguir evolucionant en la seva projecció: “Haver guanyat el torneig em dona confiança i vull seguir evolucionant com a futbolista i adaptar-me a l’estil de joc del FC Barcelona”. D’aquesta manera, Darvich té clar que ara toca seguir treballant amb el conjunt blaugrana i té com a objectiu “seguir aprenent i gaudint de cada entrenament i partit per continuar creixent”.

Més notícies aquí