Local

Girona, l’última parada de l’any a l'OK Lliga

(20.00 hores, OKLiga.tv) Sergi Panadero és la novetat dels blaugranes per a l’últim partit de l’any a la competició domèstica

El Barça afronta la 12a jornada de la Parlem OK Lliga, un cop més, com a únic equip invicte però després d’haver suat de valent per derrotar al Finques Prats Lleida (3-2) aquest passat dimecres. Ara buscaran seguir pel mateix camí a la pista del Garatge Plana Girona CH (20.00 hores, OKLiga.tv). L’objectiu no és altre que sumar la victòria per seguir liderant la classificació i afrontar l’últim partit de la competició europea abans de l’aturada amb la confiança necessària. Segons el tècnic, Edu Castro, no serà senzill perquè “històricament és una pista complicada, on hem tret els resultats endavant però és un equip molt competitiu que, a més, arriba amb confiança després de guanyar a pista contrària. És un equip sòlid i amb una pista amb dimensions més grans de les que són habituals i ho hem de tenir present”.

El Girona, un dels equips que menys encaixa

L’equip de Ramon Benito és dotzè a la classificació, no gaire lluny de les posicions de mitja taula i compta amb una plantilla que combina talent jove i jugadors amb molta experiència, com és el cas del porter, Jaume Llaverola que als seus 48 anys, segueix oferint un gran rendiment sota pals. Tant és així que els gironins, tot i ocupar posicions de la part baixa de la classificació, són el tercer equip que menys gols ha encaixat. Sobre aquest fet, el tècnic destaca que “en Jaume està fent un any més una feina extraordinària. Tenen una estructura defensiva molt ben treballada, és molt difícil agafar-los al contraatac i hem d’intentar imposar el nostre model de joc i fer un bon partit si volem sumar els tres punts”. També compten a les seves files amb el germà dels blaugranes Marc i Carles Grau. El ‘28’ blaugrana afegeix que “tant en Carles com jo, tenim moltes ganes sempre que arribi aquest partit, pel fet de jugar contra el nostre germà. Serà interessant però esperem endur-nos la victòria”.

 

 

Sergi Panadero, amb l’alta mèdica, disponible

Els blaugranes s’han entrenat aquest divendres per ultimar els detalls de cara a un duel que no serà gens fàcil. Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla a excepció del lesionat Matias Pascual. Sergi Panadero ha rebut l’alta mèdica de la lesió a l’adductor de la cama esquerra que l’ha mantingut 5 partits allunyat de les pistes i estarà disponible pel partit. Marc Grau celebra que “sempre és bo recuperar jugadors i sobretot si parlem d’un company com en Pana”. Completarà la convocatòria el jove Eloi Cervera. Els àrbitres del duel seran Nicolás Morandeira i LuÍs Mier.

Més notícies aquí