Local

Bada Huesca-Barça: dos punts que valen ser campió d’hivern

Aquest diumenge (20.15h), última visita abans de la traca final

El Barça visita aquest diumenge (20.15h, Teledeporte) el Bada Huesca, en la jornada 14 de la Lliga Plenitude Asobal. Un triomf a Aragó asseguraria el campionat d’hivern als blaugranes, encara amb un partit de la primera volta per disputar-se. I és que el Barça parteix amb dos punts de marge i una diferència de gols insalvable sobre el segon classificat, el Bidasoa Irun.

El Bada Huesca està lluitant a la part mitja de la classificació, on fins a 6 equips estan empatats a 12 punts. Una victòria, doncs, pot suposar un gran pas a la taula per al conjunt dirigit per José Nolasco.

El quadre aragonès compta amb la principal amenaça de Diógenes Cruz. El central brasiler suma ja 56 gols en aquesta Lliga i ha repartit 51 assistències, setè millor registre de la competició en les 13 primeres jornades.

A més, Nolasco té pólvora a la primera línia de la mà d’altres homes com Domingo Luis Mosquera, Frank Cordies o Miguel Malo, i al pivot, gràcies a les bones actuacions de Rodrigo Benites a les dues àrees. El porter Leo Tercariol acumula un 30% d’encert i pràcticament 9 aturades per partit en aquesta meitat de Lliga Plenitude Asobal.

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, encara no podrà comptar amb Blaz Janc i ha convocat els 15 jugadors disponibles del primer equip i l’extrem del filial Oriol Zarzuela.

Petrus: "Hem de continuar amb la nostra dinàmica"

L’especialista defensiu Thiagus Petrus anima l’equip a "continuar amb la dinàmica" dels darrers partits per tornar amb un triomf. "Hem de defensar, intentar fer gols al contraatac i estar tots junts i concentrats des del primer a l’últim minut", argumenta.

"Estem molt motivats per als partits que queden. A més venim d’una victòria a la Champions que era molt important per a nosaltres. Tenim gent una mica tocada, però arribem bastant bé a diumenge", assegura.

Petrus destaca que "el perill de Huesca és que no tenen pressió" per al partit d’aquesta setmana. "Venen de perdre a casa de Bidasoa de bastant i ara juguen a casa, la gent empentarà i tenen jugadors de qualitat en atac. Tenen a Diógenes, el central, que porta l’equip i el pivot Rodrigo Benites també els hi dona molt en defensa", conclou.

Més notícies aquí