Local

CD Lugo – Barça Atlètic: Últim desplaçament de Lliga de l’any

(18:00 hores, Esport3 i FEF TV) El filial blaugrana visita l’Anxo Carro amb l’objectiu de sumar una última victòria fora de casa abans de tancar el 2023

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (18 hores) l’últim desplaçament de l’any per disputar el partit corresponent a la jornada 16 del grup 1 de Primera Federació. El filial blaugrana visita l’estadi Anxo Carro per enfrontar-se al CD Lugo, un equip que està en una situació molt similar als culers en la classificació.

Dos equips igualats

El conjunt dirigit per Rafa Márquez arriba a aquest partit en una bona situació, tot i l’última derrota a casa contra el Deportivo (1-2), i vol sumar una victòria en l’últim partit fora de casa del 2023. Els blaugrana van arrencar la jornada 16 en la cinquena posició amb 26 punts, amb un balanç de vuit victòries, dos empats i cinc derrotes.

Al davant hi haurà un Lugo que va iniciar la jornada sent sisè, amb només un punt menys (25) que el Barça Atlètic. El conjunt gallec ha perdut els últims dos partits com a local (0-1 contra l’Arenteiro i 0-3 contra la CyD Leonesa), però ha sumat dues victòries en els darrers desplaçaments (0-1 a Sestao i 0-1 a Sabadell). L’equip dirigit per Pedro Munitis, que compta amb l’exblaugrana Antonio Aranda en l’equip, acumula un balanç global de set victòries, quatre empats i quatre derrotes.

18 jugadors convocats

El Barça Atlètic va viatjar en avió a Lugo aquest dissabte després de completar un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Rafa Márquez es va endur un total de 18 jugadors per afrontar aquest últim desplaçament de l’any, en una llista en la qual destaca el retorn de Sergi Domínguez, un cop superades les molèsties als isquiotibials de la cama esquerra, i de Darvich, després de guanyar el Mundial Sub-17. A més, el porter del Juvenil B Max Bonfill completa la convocatòria.

El filial blaugrana manté les baixes per lesió de Trilli, Iker Goujon, Edu Sánchez, Biel Vicens i Pelayo. A més, Jaume Cuéllar, jugador cedit pel Lugo al filial blaugrana, no estarà disponible per a aquest partit per una clàusula en la cessió.

Amb tot això, la llista de convocats està formada pels següents jugadors: Marc Vidal, Max Bonfill, Gerard Martín, Mbacke, Sergi Domínguez, Marc Casadó, Ángel Alarcón, Moha Moukhliss, Percan, Aleix Garrido, Mikayil, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Bernal, Héctor Fort i Joan Anaya.

Més notícies aquí