Local

Bada Huesca - Barça: Campions d'hivern de la lliga! (28-46)

El Barça suma una nova victòria davant un Huesca que poc ha pogut fer per evitar els gols dels de Carlos Ortega

Victòria sense miraments. El Barça ha derrotat el Bada Huesca per 28-46 després d'una primera meitat fulgurant liderada per Hampus Wanne. Els barcelonins han liderat el marcador en tot moment i amb la victòria d'avui aconsegueixen el campionat d'hivern de l'ASOBAL.

Amb 30 minuts n'hi ha hagut prou

Els de Carlos Ortega han entrat al Palacio Municipal de Huesca amb una mentalitat completament imparable. No han notat el desgast del partit del dijous i Wanne al segon 33, ja ha inaugurat el marcador. I com és comú en el conjunt culer, no han cedit cap moment el marcador. És cert que el Huesca fins al segon parcial no s'ha allunyat del Barça, però un cop superat el minut 11, el conjunt blaugrana ha estat una màquina de fer gols. Des del minut 10 al 30 han fet fins a 18 gols.

No et perdis els propers partits d'Handbol al Palau
Viu el Barça d'Handbol en directe.
Compra Entrades

El Bada Huesca tampoc és que hagi tingut molta sort de cara a porteria. Ha estat més de 10 minuts sense marcar un gol (del 14 al 24). Òbviament, això no ho ha perdonat el Barça que, liderat per un encertadíssim Wanne, ha finalitzat la primera meitat 17 gols per sobre.

Segona meitat per a gaudir

Amb els deures fets durant els primers 30 minuts, els d'Ortega han continuat atacant el conjunt aragonès que ha millorat el seu encert de gol. Tot i això, en cap moment ha suposat una amenaça per al combinat català que ha continuat mantenint una ampla distància al marcador.

Amb la solvent victòria enfront del Huesca, la secció d'handbol finalitza el 2023 sent campiona d'hivern de la Lliga ASOBAL.